Schutwijk ZZ 31 7891 TK KLAZIENAVEEN

€ 545.000 Kosten koper

Omschrijving

Natuurliefhebbers opgelet! Wij hebben de eer gekregen om deze prachtige woning op unieke locatie te mogen verkopen. Zelden komt zo'n prachtig stulpje op een dergelijke locatie te koop! Levensloopbestendig, riante kavel, privacy, rust en een nette staat van onderhoud zijn de kernwoorden van dit fraaie object. Deze voormalige Sluiswachterswoning is grenzend aan de recent gerestaureerde sluis aan de Schutwijk te Klazienaveen. De woning is gelegen op een sublieme landelijke ligging met een historisch karakter. Het geheel is te bereiken via een landweg of betonnen pad van circa 2km vanaf de hoofdweg gelegen. De kavelgrootte bedraagt 2420m² eigen grond en de tuin is rondom het woonhuis gelegen. Het oorspronkelijke bouwjaar is circa 1923, maar de woning is door de jaren heen flink gemoderniseerd en correct onderhouden. Op het erf zijn tevens ruime bijgebouwen aanwezig.

Indeling:
Onderverdieping: Kelderruimte, droog en ideaal geschikt voor het opslaan van de boodschapjes.

Begane grond: entree/hal, meterkast, woonkamer met openslaande tuindeuren, verhoogd zitgedeelte met houtkachel, (dichte) woonkeuken met complete en zeer degelijke inbouwkeuken en apparatuur; koelkast, vriezer, gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron. De riante keuken is tevens v.v. openslaande tuindeuren. Zowel de woonkamer als keuken zijn v.v. diverse raampartijen en de daarbij aanwezige gunstige lichtinval, riante slaapkamer met vaste kastenwand en wastafel. De badkamer is v.v. whirlpool, douchehoek, toilet, wastafel met badmeubel en designradiator. Aansluitend is de berging met witgoedaansluiting, toiletruimte en CV-berging te bereiken. De begane grond is ruimtelijk, karakteristiek en sfeervol opgezet! Zowel de woonkamer, keuken alsmede de slaapkamer bieden vrij uitzicht over de uitgestrekte landerijen. Prachtig!!

1e Verdieping: ruime overloop met vide, 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 is voorzien van dakraam.

2e Verdieping: via 2 luiken is de extra vliering/bergruimte te bereiken. Een ideale ruimte voor de opslag van koffers, kerstspullen e.d.

Tuin: Via de achterdeur in de berging is de tuin te bereiken. Toen wij als makelaar de tuin voor het eerst zagen, kregen we spontaan kippenvel en konden we onze emotie lastig beheersen. Onbeschrijfbaar mooi aangelegd en onderhouden, parkachtig met diverse niveauverschillen, terrasjes, een waterput, een bossage, vijverpartij en ontelbare verscheidende planten, struiken, bomen en bloemen. Natuurschoon voor het opsnuiven, reeën, haasjes en ander gevogelte zijn hier regelmatig te spotten! Uniek, locatie, locatie, locatie...

Er zijn nog 3 bijgebouwen aanwezig; een houten garage/schuur van circa 26m², een houten schuur van circa 18m². alsmede een tuin-/broeikas. Naast de woning is een riante inrit geschikt voor meedere voertuigen. Aan de voorzijde grenst deze voormalige sluiswachterwoning aan de Schutwijk, een visrijk kanaal en de recentelijk gerenoveerde sluis. Ook dit is karakeristiek en prachtig aangelegd.

Bijzonderheden:
- woonkamer en keuken zijn v.v. vloerverwarming.
- het buitenschilderwerk is in 2021 vernieuwd.
- een zeer riant, sfeervol en parkachtige tuin op het zuiden gesitueerd.
- de woning is traditioneel gebouwd in 1923, doorlopend gemoderniseerd met fraaie authentieke details.
- levensloop bestendig wonen; riante slaapkamer en badkamer op de begane grond!
- zeer riante kavel van circa 2420m² eigen grond.
- verwarming geschiedt middels CV-radiatoren (2014), vloerverwarming, alsmede houtgestookte kachel.
- omringt door natuur, uitgestrekte landerijen, privacy en ultieme rust.
- centrum Klazienaveen, scholen en (sport)voorzieningen op circa 5 autominuten te bereiken.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte143 m²
Bouwperiode1923
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact