Sirius 44 7891 VG KLAZIENAVEEN

€ 265.000 Kosten koper

Omschrijving

Deze royale en complete 2/1 kap woning heeft, buiten de mooie locatie om, veel te bieden. Een woonoppervlakte van 149 m2 , een inpandige garage en het geheel is gelegen op een fijn ruim perceel van 380 m2. Kom gerust eens even een kijkje nemen bij deze zeer riante en degelijke halfvrijstaande woning. Het geheel is in 1993 traditioneel gebouwd, volledig geïsoleerd en is energiezuinig. Tevens is deze woning onderhoudsarm uitgevoerd en voorzien van kunststof kozijnen.
Er zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig, een zolderverdieping met de mogelijkheid van een 4e slaapkamer, een complete inbouwkeuken en een ruime straatgerichte woonkamer. Het betreft een zeer complete woning voor o.a. gezinnen en starters. De achtertuin is keurig aangelegd en biedt veel privacy. Het geheel is gelegen in een geliefde woonwijk van het dorp Klazienaveen. Laat u verrassen door deze fijne woning!

INDELING:
Begane grond: entree/hal, meterkast, hangtoilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met laminaatvloer, open keuken met inbouwkeuken, voorzien van afzuigschouw, gaskookplaat en koelkast, bijkeuken met wasmachineaansluiting en binnendoor naar ruime geïsoleerde garage;

1e verdieping: overloop, 3 zeer ruime slaapkamers, waarvan 1 met balkon en 1 met vaste kastenwand, royale badkamer met ligbad, douchecabine, 2e toilet en dubbele wastafel.

2e verdieping: overloop, zolderberging met mogelijkheid voor het creëren van een 4e slaapkamer.

Tuin: het huis is gunstig gelegen op de kavel waardoor er aan de voorzijde voldoende parkeergelegenheid op eigen grond aanwezig is en aan de achterzijde voldoende ruimte om heerlijk te kunnen genieten van de besloten tuin. De achtertuin is op het oosten gelegen en o.a. voorzien van blokhut.

Voorzieningen: Op korte afstand zijn er meerdere basisscholen, voortgezet onderwijs. Klazienaveen beschikt verder over een gezellig centrum met een goed winkelaanbod, vele sportvoorzieningen, zwembad, bioscoop en ligt dichtbij de snelweg, de A37

INFO:
-keurig onderhouden woning
-degelijk gebouwd en geheel geïsoleerd
-inpandige garage met verwarming
-Cv-ketel is in 2012 vernieuwd

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte149 m²
Bouwperiode1993
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact