Steenbreek 7 7891 WK KLAZIENAVEEN

€ 239.500 Kosten koper

Omschrijving

Perfecte ligging met vrij uitzicht, uitstekend geïsoleerd en keurig onderhouden geheel!

In woonwijk 'Het Kruidenveld' wordt deze keurig onderhouden hoekwoning te koop aangeboden. Deze verzorgde en neutrale woning heeft een tuingerichte woonkamer (veel lichtinval), moderne keuken met inbouwapparatuur, 3 slaapkamers en complete en moderne badkamer. Het geheel is gelegen op een perceel van 203m² grond. Het betreft een goed onderhouden woning waar u vrijwel direct in kunt trekken. Niet klussen maar gewoon lekker wonen! Alle voorzieningen die het dorp Klazienaveen te bieden heeft zijn op korte afstand aanwezig!

Indeling:
Begane grond: entree/hal, toiletruimte (netjes en v.v. fonteintje), meterkast, woonkeuken voorzien van inbouwkeuken met apparatuur (koelkast, vaatwasser, vriezer, oven en combimagnetron), ruime tuingerichte woonkamer met grote raampartij v.v. tuindeur en laminaatvloer en tenslotte een open kantoor-/recreatieruimte.

1e verdieping: overloop, berging v.v. wasmachine aansluiting en cv-installatie, 3 ruime slaapkamers van resp. 8, 12 en 15m², waarbij de ouderslaapkamer is v.v. een walk-in-closet. De complete badkamer is v.v. wastafel met badmeubel, ligbad + douche, toilet en designradiator. De begane grond is supernetjes onderhouden, afgewerkt en door de aanwezige raampartijen, licht te noemen.

2e verdieping: via vlizotrap bereikbare zolderruimte.

Tuin/schuur: De achtertuin is op het zuid-oosten gelegen en biedt vanwege de ligging veel privacy. De tuinen aan zowel de voor- als achterzijde zijn onderhoudsarm aangelegd. Aan de voorzijde is er ruimte voor parkeren van 2 auto's. De houten schuur is circa 10m² groot en v.v. zolderberging. Het betreft een ideale ruimte voor het o.a. het tuingereedschap.

Ligging: De woning is op steenworp afstand gelegen van het complete, gezellige en moderne centrum van Klazienaveen. Het is hier fantastisch wonen voor zowel jong als oud. Diverse basisscholen en het voortgezet onderwijs zijn op loopafstand te bereiken, alsmede een breed scala aan sportvoorzieningen.

Informatie:
- Bouwjaar woning 1995;
- In 2015 zijn de laminaatvloeren op begane grond vernieuwd;
- In 2015 is de badkamer en toiletruimte vernieuwd;
- In 2016 is de CV-ketel vernieuwd (Remeha Avanta);
- De keuken met inbouwapparatuur is in 2014 vernieuwd;
- Goed geïsoleerde woning, daardoor lage energielasten;
- Gelegen aan een rustige straat en in een jonge, kindvriendelijke woonwijk.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte116 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1995
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact