Sterrebaan 1 7891 EN KLAZIENAVEEN

€ 149.500 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet! Op zoek naar een keurige woning op een mooi stekkie? Kom dan eens een kijkje nemen bij deze ruime hoekwoning.

Vlakbij het centrum gelegen hoekwoning met diverse extra's als aangebouwde bijkeuken, dakkapel, vrijstaande stenen berging, carport en parkeren op eigen terrein, gelegen op een kavel van maarliefst 196m² eigen grond. De woning is o.a. voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en dakisolatie. Vanwege de ligging (bijna exact tussen de sportvelden en het winkelcentrum) kun je bijna alle voorzieningen lopend bereiken.

INDELING:
begane grond: entree/hal met plavuizen vloer, vaste kast, trapkast, hangtoilet, doorzon woonkamer met laminaatvloer, open keuken met inbouwkeuken voorzien van afzuigschouw, keramische kookplaat en koelkast, bijkeuken/berging.

1e verdieping: overloop, berging met wasmachineaansluiting, 2 ruime slaapkamers met laminaatvloer, prima badkamer met douchecabine, hangtoilet en badmeubel;

2e verdieping: via vaste trap naar 3e slaapkamer met dakkapel en zolderberging;

INFO:
-groepenkast en elektra zijn vernieuwd;
-de hoekkavel is circa 196 m2 groot;
-de woning is voorzien van kunststof kozijnen.
-veel privacy aanwezig gezien de hoekligging en erfafscheiding.
-op loopafstand van centrum sportvoorzieningen en diverse scholen

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte90 m²
Bouwperiode1963
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact