Sterrebaan 5 7891 EN KLAZIENAVEEN

€ 145.000 Kosten koper

Omschrijving

BENT U OP ZOEK NAAR EEN LEUKE WONING WAAR U ZO IN KUNT? DAN IS DIT UW WONING......
Deze gemoderniseerde tussenwoning met aanbouw is voorzien van vele extra's en ligt aan een keurig hofje in de "sterrenbuurt" van Klazienaveen. De begane grond heeft onder andere de beschikking over een lichte woonkamer, 4 prima slaapkamers alsmede een functionele badkamer/douche. Het geheel is gelegen op een steenworp afstand van het gezellige centrum en vele andere voorzieningen; scholen, zwembad, sporthal, sportvelden, etc. De kavelgrootte bedraagt 144m² eigen grond.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, meterkast (gemoderniseerd), provisiekelder, toiletruimte, fraaie woonkamer met veel lichtinval, half open aanbouwkeuken voorzien van inbouwkeuken met kookplaat, afzuigkap oven.

1e verdieping: overloop, wasmachineberging, functionele doucheruimte voorzien van badmeubel en douchehoek, 3 prima slaapkamers.

2e verdieping: via vaste trap naar overloop met bergruimte en Cv-ketel, ruime slaapkamer dankzij plaatsing van een dakkapel aan de achterzijde van de woning.

De achtertuin is gelegen op het westen, onderhoudsarm aangelegd en biedt een heerlijke zonligging. Tevens staat er achterin de tuin een ruime stenen berging en er is een achterom. Er is ook een sfeervolle vrijstaande overkapping aanwezig!

Extra informatie:
- kunststof kozijnen en v.v. dubbele beglazing;
- in 2019 is de platte dakbedekking aanbouw vernieuwd (v.v. EPDM);
- via vaste trap naar 2e verdieping v.v. dakkapel;
- de woning is v.v. dak-, muur-, en vloerisolatie alsmede dubbel glas;
- in 2019 is zowel de voordeur als achterdeur vernieuwd (kunststof);
- de woning is v.v. onderhoudsarme (keralit) gevelbekleding;
- gedeeltelijk v.v. screens op de begane grond.

COMPLETE FRAAIE WONING VOOR EEN SCHERPE PRIJS EN MET DE HUIDIGE HYPOTHEEKRENTE EEN GEWELDIGE KANS; BEL NU VOOR EEN AFSPRAAK EN OVERTUIG U ZELF!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte96 m²
Bouwperiode1965
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact