Van Echtenskanaal NZ 176 7891 AK KLAZIENAVEEN

€ 275.000 Kosten koper

Omschrijving

Baden en slapen op de begane grond op steenworp afstand van hartje centrum Klazienaveen!!

Aan de doorgaande weg, op loopafstand van het centrum, staat deze ruime vrijstaande woning met carport, vrijstaande stenen schuur, buitenzwembad, gastenverblijf en veranda. De woning is netjes onderhouden, doorlopend gemoderniseerd en gelegen op een ruime kavel van 985m² eigen grond. In 1999 is de woning uitgebouwd, gerenoveerd en v.v. badkamer en slaapkamer op de begane grond. De tuin is op het noorden gelegen, biedt veel privacy en tevens rust. De tuinen zijn zeer netjes aangelegd en perfect onderhouden!

Indeling
Begane grond: entree/ruime hal, toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje, nette en moderne badkamer met douchecabine, ligbad, vaste wastafel, designradiator en vloerverwarming. De woonkeuken met complete en functionele inbouwkeuken is v.v. koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigschouw en oven. De ruime woonkamer (straatgericht) is evenals de keuken v.v. laminaatvloeren en er is een pelletkachel gerealiseerd. Tussenhal met witgoedopstelling en CV-ketel (2018). Ten slotte is de zeer ruime ouder slaapkamer te bereiken met vaste kasten.

Verdieping: riante overloop, 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 12 en 18m² met bergruimte achter de knieschotten. De volledige verdieping is voorzien van kunststof dakkapellen met HR++ beglazing.

Tuin: de zeer fijne tuin is gelegen op het noorden, biedt veel privacy en heeft veel te bieden voor een breed publiek. Aan de achterzijde is een riant veranda aanwezig. Een heerlijk gazon om te spelen, een verwarmd buitenzwembad (van circa 24m²) om zomers heerlijk af te koelen, een zeer grote schuur/ garage met bergzolder en tenslotte een af te sluiten carport. Vanwege de opzet van de tuin kunt u heerlijke privé zitten en direct genieten van uw eigen stekkie! Achterin de tuin is tevens een recreatieruimte/gastenverblijf gerealiseerd (gedeeltelijk geïsoleerd, v.v. betonvloer, gaskachel, en keukenblok.

Bijzonderheden:;
- Woning gedeeltelijk v.v. vloerisolatie en volledig v.v. isolatieglas;
- Cv-ketel, Intergas HR, bouwjaar 2018;
- Gelegen op een perceel van 985m²;
- Gebruiksoppervlakte wonen 149m², inhoud woning 521m³;
- De woning is v.v. kunststof goten en boeidelen;
- Het buitenzwembad is circa 1,50m diep en wordt verwarmd middels warmtepomp;
- In de schuur is een houtgestookte kachel aanwezig, eventueel i.c.m. CV-verwarming;
- Op 1 minuut afstand van alle voorzieningen van Klazienaveen gelegen;
- Woonkeuken met keuken v.v. inbouwapparatuur;
- badkamer en slaapkamer op begane grond gesitueerd;
- De schutting aan de rechterzijde (circa 65m) is in 2018 gerealiseerd.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte149 m²
Bouwperiode1930
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact