Van Echtenstraat 35 7891 LM KLAZIENAVEEN

€ 350.000 Kosten koper

Omschrijving

In het centrum van Klazienaveen gelegen, zeer ruim appartement op de 3e verdieping, met eigen parkeerplaats en berging in de kelder. Het ruim opgezette en zeer lichte appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een hobby-/werkkamer, een keurige inbouwkeuken, licht sanitair en een videofooninstallatie. Vanuit het balkon heeft u uitzicht op het centrum en openbaar groen.
Het appartement is gebouwd in 2004 en is gelegen in een gezellige winkelstraat met alle denkbare voorzieningen op loopafstand.

Indeling:
Begane grond: Entree met brievenbus, trapopgang en lift.

3e verdieping: hal/entree, 2 ruime slaapkamers, werkkamer, badkamer (lichte kleuren en voorzien van ligbad, hangtoilet, douchehoek en vaste wastafel), hangtoilet met fonteintje, ruime bijkeuken (v.v. wasmachine- en drogeraansluiting en cv-ketel), riante woonkamer (samen met keuken ca. 54m² en v.v. laminaatvoet), open keuken met inbouwkeuken in lichte kleurstelling, voorzien van keramische kook[plaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, oven, magnetron en granieten aanrechtblad, balkon bereikbaar via woonkamer en slaapkamer.

Bijzonderheden:
- zeer ruim en licht appartement
- appartement met 2 slaapkamers en een 1 werkkamer
- eigen berging en parkeerplaats in afgesloten parkeerkelder
- vrij uitzicht over centrum Klazienaveen en openbaar groen
- keurig onderhouden!

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte122 m²
Bouwperiode2004
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact