Veenhoeksweg 22 7891 NX KLAZIENAVEEN

€ 495.000 Kosten koper

Omschrijving

Veenhoeksweg 22 en 22a te Klazienaveen.

Heerlijk Drentenieren op een unieke en rustieke locatie!
Zoekt u een vrijstaand woonhuis met diverse bijgebouwen, waaronder een grote loods van circa 230m², een ruime kavel van circa 2.830m² én een slaap- en badkamer op de begane grond? Kom dan eens een kijkje nemen bij deze vrijstaande woning op een geliefde locatie aan de rand van het complete dorp Klazienaveen.
Het huis is in ca. 1963 gebouwd, doorlopend gemoderniseerd en uitgebouwd. De laatste verbouwing dateert uit 1996. De vrije ligging aan de Veenhoeksweg op een mooi riant perceel eigen grond maakt het geheel absoluut aantrekkelijk. De tuin is rondom het huis gelegen, grotendeels verhard aangelegd, waarbij de achtertuin is gesitueerd op het noorden. Het geheel grenst aan een bossingel en parkje, op korte afstand van natuurreservaat "Bargerveen". Ziet u de mogelijkheden bij dit aantrekkelijke geheel laat het dan weten door ons te bellen voor een afspraak om een kijkje te komen nemen!

Indeling
Onderverdieping: Kelderruimte (circa 8m²)

Begane grond: Hal/entree, meterkast, toiletruimte, badkamer met douchecabine, ligbad (whirlpoolfunctie werkt niet), wastafel en toiletruimte, bijkeuken met witgoedopstelling en CV-ketel, riante woonkeuken (circa 22m²) met inbouwkeuken en diverse apparatuur, doorgang naar de straatgerichte woonkamer (25m²) met goed contact met de buitenwereld. Via de achterhal zijn zowel toiletruimte als slaapkamer/kantoorruimte (14m²) te bereiken. De gehele begane grond valt op door de goede lichtinval, het goede contact met buiten en de functionele indeling.

Eerste verdieping: overloop, 4 slaapkamers en doorgang naar de riante zolderberging. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd en o.a. v.v. douchecabine, toilet en wastafel. Via vlizotrap naar:...

Tweede verdieping: Ruime zolderberging.

Tuin: de veel privacy biedende tuin heeft voor elk wat wils te bieden van heerlijk tuinieren of klussen in 1 van de ruime bijgebouwen. U zegt het maar en in deze tuin kunt u er mee uit de voeten. De tuin is rondom de woning gelegen, v.v. diverse terrassen, overdekte aangebouwde veranda (20m²) en dubbele inrit. Het overige terrein is verhard aangelegd en het achterste gedeelte is v.v. gazon. Op eigen terrein is er zeer veel parkeergelegenheid voor
tientallen auto's aanwezig.

Bijzonderheden:
-de begane grond is grotendeels v.v. vloerverwarming en gedeeltelijk v.v. radiatoren, de verdieping is v.v. radiatoren;
-het buitenschilderwerk dient op korte termijn te worden vernieuwd;
-er is een grondwaterbron aanwezig; ideaal voor het sproeien van de tuin;
-schoorsteenkanaal is eventueel met enige aanpassingen weer te gebruiken;
-op loopafstand van natuurreservaat "Het Bargerveen" gelegen;
-er is een split-unit-airco aanwezig (slaapkamer verdieping);
-de totale kavelgrootte bedraagt 2.830m² eigen grond;
-een gedeelte van de tuin is thans in gebruik door naastgelegen buren (circa 80m²);
-Klazienaveen heeft een uitstekend voorzieningenniveau met diverse scholen, supermarkten, (sport)voorzieningen;
-gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen richting Zwolle/ Groningen en Duitsland middels de A37/ N34;

Bijgebouwen
-vrijstaande loods (damwand): circa 20,30m x 11,33m = 230m², gebouwd in 1996, voorzien van 3 roldeuren, elektra, gedeeltelijk zolderberging en zeer geschikt voor stalling en/of werkplaats.

-vrijstaande stenen schuur met garage (steen/beton): 15,56m x 7,64m = 118m², voorzien van keldertje, elektra, krachtstroom, zolderberging en zeer geschikt voor stalling en/of werkplaats.

-vrijstaande schuur (damwand), circa 25m².

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte166 m²
EnergielabelF
Bouwperiode1963
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact