Verlengde Scholtenskanaal OZ 37 7881 JS EMMER-COMPASCUUM

€ 200.000 Kosten koper

Omschrijving

Op een landelijke locatie, omringt door rust en groen, gelegen vrijstaande woning met fantastisch vrij uitzicht over de landerijen! Het gehele jaar door genieten van de verschillende jaargetijden? Deze woning biedt het!

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1906, doorlopend gemoderniseerd, in 1984 voorzien van nieuwe buitenmuren en het geheel is v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Daarnaast zijn de goten in kunststof uitgevoerd. Dit maakt het geheel onderhoudsarm aan de buitenzijde.
Op de begane grond vindt u onder andere een lichte, straatgerichte woonkamer (met fraai landelijk uitzicht), de dichte keuken (v.v. diverse inbouwapparatuur) en eenvoudige badkamer. Op de eerste verdieping zijn nog eens 3 slaapkamers en bergruimte / recreatieruimte aanwezig.

De voorzieningen welke het dorp Emmer-Compascuum u te bieden heeft liggen op korte afstand van de woning, te denken valt hierbij onder andere aan scholen, winkels, huisarts, openlucht zwembad, vijver en sportvoorzieningen.

Indeling
Begane grond: Hal/entree, meterkast, toiletruimte, wasmachineberging, eventueel ook geschikt als (kleine) slaapkamer, eenvoudige badkamer/doucheruimte met douchehoek en vaste wastafel, L-woonkamer met zicht over de uitgestrekte landerijen, dichte keuken met complete inbouwkeuken en divers apparatuur, provisiekeldertje, achterhal met CV-ketel. In de aanbouw is tevens bergruimte gerealiseerd. De begane grond is netjes afgewerkt.

Eerste verdieping: Overloop met vaste kast, 3 prima slaapkamers, hobby-/recreatie-/bergruimte v.v. dakraam.

Tuin: Het geheel is gelegen op een perceel van 940m² eigen grond. Achter de woning is een garagebox gesitueerd en een stenen schuur (behoeft aandacht). Ideaal voor het uitoefenen van hobby's en/of opslagruimte. Ook is hier nog een houten schuur aanwezig. De achtertuin biedt voldoende mogelijkheden en hier kunt u naar hartenlust tuinieren!

Informatie:
- Bouwjaar woning 1906; in 1969 en 1998 doorlopend vernieuwd;
- Woning v.v. isolatieglas, dakisolatie en muurisolatie;
- de woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken;
- Cv-ketel, AWB, bouwjaar 2015, leaseketel;
- Geheel v.v. kunststof kozijnen, goten en boeidelen;
- Nette keuken met inbouwapparatuur;
- Aan de voorzijde aan kanaal/viswater gelegen;
- Woning is nog naar smaak te moderniseren, uit te breiden en/of op te knappen;
- Op circa 10 autominuten van Emmen gelegen;
- Fantastisch vrij en landelijk uitzicht!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte122 m²
Bouwperiode1906
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact