Verlengde Scholtenskanaal WZ 60 7881 KC EMMER-COMPASCUUM

€ 300.000 Kosten koper

Omschrijving

Op een landelijke locatie, omringd door rust en groen, gelegen vrijstaande woning met fantastisch vrij uitzicht over de landerijen! Het gehele jaar door genieten van de verschillende jaargetijden? Deze woning biedt het!

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1938 en daarna intern verbouwd en voorzien van nieuwe buitenmuren en dak. Het geheel is v.v. hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
Op de begane grond vindt u onder andere een lichte, straatgerichte woonkamer (met fraai landelijk uitzicht), de open keuken met inbouwkeuken, ouderslaapkamer, circa 12 m2 en badkamer. Op de eerste verdieping zijn nog eens 3 slaapkamers en c.v. berging aanwezig.

De voorzieningen welke het dorp Emmer-Compascuum u te bieden heeft liggen op korte afstand van de woning, te denken valt hierbij onder andere aan scholen, winkels, huisarts, openlucht zwembad, vijver en sportvoorzieningen.

Indeling
Begane grond: Hal/entree met plavuizen vloer, meterkast, toiletruimte, , L-woonkamer met haardpartij, massief eiken parket en zicht over de uitgestrekte landerijen, open keuken met complete inbouwkeuken en diverse apparatuur, ouderslaapkamer, badkamer met douchecabine en badmeubel.

Verdieping: Overloop, 3 prima slaapkamers en c.v. berging.

Tuin: Het geheel is gelegen op een perceel van 1380 m² eigen grond. Achter de woning is een ruime stenen garage/berging gesitueerd, evenals een overkapping. Ideaal voor het uitoefenen van hobby's en/of opslagruimte. De achtertuin biedt voldoende mogelijkheden en hier kunt u naar hartenlust tuinieren!

Informatie:
- Bouwjaar woning 1938 en daarna vernieuwd;
- Cv-ketel, bouwjaar 2011;
- Nette keuken met inbouwapparatuur;
- Woning is nog naar smaak te moderniseren;
- Op circa 10 autominuten van Emmen gelegen;
- Fantastisch vrij en landelijk uitzicht!

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte112 m²
Bouwperiode1936
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact