Verlengde Vaart ZZ 132 7887 ES ERICA

€ 100.000 kosten koper

Omschrijving

Klussers en handige Harry's opgelet. Op een prachtige locatie aan vis- en vaarwater gelegen, wordt deze eenvoudige 2 onder 1 kap woning met aanbouw te koop aangeboden. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1936 en eenvoudig uitgevoerd. Er dient, indien gewenst, rekening gehouden te worden met een grondige renovatie. De kavelgrootte bedraagt maar liefst 834m² eigen grond. De tuin is gelegen op het zuiden, biedt perfecte zonligging en privacy. De achtertuin grenst tevens aan de uitgestrekte landerijen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij laten u graag de woning zien.

Indeling
Begane grond: entree, toiletruimte, doucheruimte, bijkeuken met de witgoedopstelling en CV-ketel, bergruimte, keuken met blok en bovenkasten, straatgerichte woonkamer met meterkast.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers waarvan 1 met dakkapel. Via luikje op de overloop naar:...

2e verdieping: vliering.

Er zijn meerdere bijgebouwen op het perceel aanwezig:
-stenen schuur / garage (circa 18m²)
-degelijk gebouwde houten blokhut (geïmpregneerd)
-vrijstaande schuur met betonvloer (redelijke staat van onderhoud)
-tuinkas

De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken, glasisolatie en gedeeltelijk dakisolatie. Verwarming geschiedt middels CV-radiatoren en Intergas Combiketel.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte90 m²
Bouwperiode1940
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact