Verlengde van Echtenskanaal NZ 47 7894 EB ZWARTEMEER

€ 159.500 Kosten koper

Omschrijving

Op zoek naar een ruime woning, dichtbij veel voorzieningen maar toch landelijk en rustig gelegen? Deze degelijk gebouwde 2 onder 1 kap woning met aanbouw en dubbele stenen garage is geschikt voor zowel starters als gezinnen. De woning is omstreeks 1935 gebouwd, in 1991 vergroot en gerenoveerd en wordt door de huidige eigenaren netjes onderhouden. Er zijn 3 slaapkamers op de verdieping aanwezig, een complete badkamer op de begane grond en een keuken met diverse apparatuur. De kavelgrootte bedraagt circa 588m² eigen grond en de achtertuin bied veel privacy en rust.

Indeling
Begane grond: Hal/entree, luik naar de ruime provisiekelder en trapopgang. Dichte keuken met inbouwkeuken, v.v. natuursteen werkblad, koelkast, combi-magnetron, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Aansluitend is de woonkamer te bereiken, deze is straatgericht, ruim opgezet met veel lichtinval en erkertje. De woonkamer is tevens via de hal/entree te bereiken. Via tussenhalletje naar het aanbouwgedeelte voorzien van toiletruimte, vaste kast en CV-berging. Tenslotte is de complete badkamer te bereiken (in lichte kleurstelling) met een hoekbad, douchecabine, wastafelmeubel en een designradiator.

Verdieping: Overloop, 3 prima slaapkamers. (de 3e slaapkamer is te bereiken via de hoofdslaapkamer). De verdieping is tevens v.v. een neutrale laminaatvloer. Tenslotte is de witgoedruimte te bereiken met toilet, vaste wastafel en de diverse aansluitingen zoals w.m.a. en douche. De eerste verdieping biedt prima leefruimte en boven de verdieping is nog een kleine bergzolder aanwezig:

Tuin
Keurig onderhouden en praktische tuin met fijne zonligging en voorzien van diverse terrassen. De tuin biedt erg veel privacy. De vrijstaande dubbele stenen garage is circa 49m². Achterin de tuin bevindt zich nog een tuinhuis/blokhut. De gezamenlijke inrit naast de woning biedt parkeergelegenheid voor 1 auto.

Bijzonderheden:
-Aan de voorzijde is de woning voorzien van screens.
-Er is een recht van overpad gevestigd met naastgelegen buren: het betreft een gezamenlijke inrit!
-In 2015 is het schilderwerk aan de buitenzijde vernieuwd.
-Er is op de begane grond is een complete badkamer gerealiseerd.
-Gelegen nabij Natuurreservaat 'Het Bargerveen'
-Klazienaveen en Emmen op respectievelijk 5 en 10 autominuten afstand gelegen
-goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle en Duitsland via de A37.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte119 m²
Bouwperiode1935
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact