Vleerackers 40 7824 NP EMMEN

€ 169.500 Kosten koper

Omschrijving

Starters opgelet!
In de woonwijk Angelslo omringt door veel groen en nabij het wijkcentrum, wordt te koop aangeboden deze tussenwoning met aanbouw en vrijstaande stenen berging. De woning is gebouwd in 1964 en recentelijk gedeeltelijk gemoderniseerd. De badkamer is vernieuwd, de toiletruimte is vernieuwd en er is een nette inbouwkeuken geplaatst. De ligging is goed te noemen met parkeren voor de deur en er is voldoende privacy aanwezig. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig, een ruime badkamer, riante woonkamer met eetgedeelte en verwarming geschiedt middels CV-radiatoren. De kavelgrootte bedraagt 152m² eigen grond.

Indeling
Begane grond:
Hal/entree, meterkast, toiletruimte v.v. wandcloset, provisiekast, doorzon woonkamer, eetkamer, half open keuken met inbouwkeuken en apparatuur, berging.

1e Verdieping:
Overloop, 4 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel.

De achtertuin is gelegen op het oosten en de stenen berging is via achterom te bereiken.

De wijk Angelslo beschikt over een groot overdekt winkelcentrum waar allerlei voorzieningen aanwezig zijn, ook scholen en sportclubs zijn aanwezig. Het centrum van Emmen is binnen 10 minuten per fiets en binnen enkele autominuten bereikbaar.

Extra info:
* Bouwjaar 1964
* Perceeloppervlakte 152m²
* De woning is gedeeltelijk v.v. rolluiken.
* Gedeeltelijke dubbele beglazing
* Op loopafstand van winkelcentrum "Angelslo"

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte97 m²
EnergielabelF
Bouwperiode1964
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact