Voeghoutenstraat 106 7891 LE KLAZIENAVEEN

€ 167.500 Kosten koper

Omschrijving

Op een leuke locatie wordt deze ruime hoekwoning met aangebouwde bijkeuken en stenen berging te koop aangeboden. De woning is grotendeels gemoderniseerd. De ligging is goed te noemen; grenzend aan groot openbaar plantsoen met speelgelegenheid en alle voorzieningen op loopafstand te bereiken.

Indeling
Begane grond: Hal/entree, trapkast, meterkast, toiletruimte, sfeervolle doorzon woonkamer van ruim 30m² met eetgedeelte, open keuken met inbouwkeuken en diverse apparatuur zoals gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. Vanuit de keuken is de ruime aangebouwde bijkeuken te bereiken. In deze ruimte is tevens de witgoedopstelling gesitueerd. Er is een ruime vrijstaande stenen berging van 15 m2 aanwezig.

Eerste verdieping: Lichte ruime overloop, 3 prima slaapkamers met laminaatvloer van resp. 8, 12 en 13m² . Badkamer met inloopdouche, hangtoilet en badmeubel. Alle slaapkamers zijn neutraal en keurig afgewerkt. Vanwege de rechte wanden ook zeer praktisch in gebruik. Via vaste trap naar:...

Tweede verdieping: Overloop, CV-berging , en ruime hobbykamer, welke eenvoudig tot 4e slaapkamer verbouwd kan worden.

Tuin: leuke tuin gelegen op het westen met achterom. De kavelgrootte bedraagt 164m² eigen grond. De achtertuin is ruimtelijk en praktisch ingericht.

Bijzonderheden
-De woning is buitenom aan een onderhoudsbeurt toe (schilderwerk).
-Onderhoudsarme gevelbeplating en stenen borstwering aan voor- en achterzijde.
-Ruime stenen bijkeuken , geheel betegeld met wand en vloertegels.
-Vrije ligging dichtbij het centrum en scholen.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte106 m²
Bouwperiode1968
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact