Voeghoutenstraat 226 7891 LJ KLAZIENAVEEN

€ 225.000 Kosten koper

Omschrijving

DEZE WONING IS VOOR AANMELDING FUNDA / IN DE STILLE VERKOOP VERKOCHT!

In een keurig hofje, wordt deze ruime uitgebouwde tussenwoning met aanbouw en vrijstaande stenen berging te koop aangeboden. Het geheel is gelegen in een rustige straat grenzend aan een brede groenstrook. De woning heeft de beschikking over 4 slaapkamers, complete half open keuken (2007) met inbouwapparatuur en een leuke tuin met overkapping. De achtertuin is op het westen gesitueerd en biedt veel privacy. De woning wordt verkocht met hagelnieuwe kunststof kozijnen v.v. HR++ beglazing en keralit gevelbekleding. Laat u verassen door deze nette, onderhoudsarme en zeer ruime tussenwoning in een vriendelijke woonomgeving! Klazienaveen beschikt over een goed winkelcentrum, diverse basisscholen en sportverenigingen. Ook ten opzichte van al deze faciliteiten ligt de Voeghoutenstraat centraal, overal ben je binnen 5 minuten fietsen.

Indeling:
Begane grond: Hal/entree, trapkast en meterkast, toiletruimte (netjes), doorzon woonkamer met suitedeuren en parketvloer, zeer ruime woonkeuken met inbouwkeuken en terrasdeuren. Ruime bijkeuken met plavuizen vloer en v.v. witgoedaansluitingen. De begane grond is netjes en compleet te noemen. De goede lichtinval en het goede contact met buiten zorgt voor een ruimtelijk gevoel!

Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers met laminaatvloer en badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. Alle slaapkamers zijn neutraal en keurig afgewerkt. Vanwege de rechte wanden ook zeer praktisch in gebruik

Tweede verdieping: Via vaste trap naar CV- berging en ruime slaapkamer v.v. dakraam.

Informatie:
- Voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met kunststof borstwering;
- Bouwjaar woning 1968; de aanbouw (3 x 6 meter) is in 2007 gerealiseerd;
- Woning is v.v. glasisolatie, dakisolatie en muurisolatie;
- Gelegen aan een brede groenstrook;
- Vrijstaande stenen berging aanwezig (v.v. elektra);
- 4 slaapkamers, nette keuken aanwezig (v.v. inbouwapparatuur).
- Nabij alle voorzieningen welke het dorp Klazienaveen te bieden heeft;

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte131 m²
Bouwperiode1968
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact