Voeghoutenstraat 266 7891 LK KLAZIENAVEEN

€ 200.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet!
Op een zeer ruime kavel van 334m² eigen grond, wordt deze complete hoekwoning met aanbouw en vrijstaande stenen schuur/hobbyruimte en overkapping te koop aangeboden. De woning is gedeeltelijk gemoderniseerd, netjes onderhouden en geschikt voor zowel starters als gezinnen. Er zijn 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping alsmede een riante slaapkamer met dakkapel op de 2e verdieping gesitueerd. De woning is tevens v.v. ruime woonkamer, half open keuken met eenvoudige inbouwkeuken en als kers op de taart een ruime bijkeuken met witgoedaansluitingen. De ligging is goed te noemen; veel privacy, openbaar parkeren nabij de deur en alle voorzieningen op loopafstand te bereiken.

Indeling
Begane grond: Hal/entree, meterkast, toiletruimte, sfeervolle doorzon woonkamer van ruim 30m², half open keuken met inbouwkeuken en apparatuur; gaskookplaat, afzuigkap, vriezer (stuk) en koelkast, bijkeuken met witgoedaansluitingen. De goede lichtinval en het goede contact met buiten zorgt voor een ruimtelijk gevoel!

Eerste verdieping: Lichte ruime overloop, 3 prima slaapkamers van resp. 8, 12 en 13m². Badkamer met douchecabine, wastafel, toilet en afzuiging. De verdieping is vanwege de rechte wanden zeer praktisch in gebruik. Via vaste trap naar:...

Tweede verdieping: Overloop, CV-berging/zolderberging. 4e slaapkamer met dakkapel (circa 19m²)

Tuin: zeer verzorgde tuin gelegen op het zuiden met achterom en een riante stenen schuur met hobbyruimte/Men-Cave. Het geheel (L-vormig) is zeer degelijk gebouwd en in spouw gemetseld, v.v. EPDM dakbedekking, toiletruimte, houtkachel, keukenblok en openslaande tuindeuren. Er is tevens een overkapping gerealiseerd met zicht op de tuin. De kavelgrootte bedraagt 334m² eigen grond. De achtertuin is ruimtelijk en praktisch ingericht.

Bijzonderheden
-CV-ketel is in 2013 vernieuwd -> leaseketel loopt t/m ca. juli 2023;
-De woning is v.v. houten kozijnen en gedeeltelijk isolatieglas;
-Gedeeltelijk voorzien van rolluiken; schilderwerk buitenzijde 2019;
-De tuin, schuttingen en stenen schuur/hobbyruimte zijn in 2019 vernieuwd/gerealiseerd;
-Badkamer, keuken en toilet zijn eenvoudig maar functioneel te noemen;
-Winkels, scholen en (sport)voorzieningen zijn op korte afstand te bereiken.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte125 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1968
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact