Westerdiep OZ 50 7881 HD EMMER-COMPASCUUM

€ 297.500 Kosten koper

Omschrijving

Woningzoekers opgelet; Heerlijk vrij wonen, natuurschoon voor het opsnuiven, baden en slapen op de begane grond!

Zeer ruime vrijstaande woning met vrij uitzicht en gelegen op een royale kavel van circa 2000m2. Naast een inpandige garage is de woning voorzien van een paardenstal met paddock, royaal overdekt terras, een ruime houten schuur met zolder, ruime serre en een berging.
Dit object ligt op korte afstand van het centrum en op loopafstand een manege met binnenbak. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1906 maar in 1994 intern en extern geheel verbouwd en gemoderniseerd. Er is o.a. een nieuwe buitenmuur om de woning heen gekomen, het dak is volledig vernieuwd en verhoogd en de woning is aan de achterzijde uitgebouwd. Tevens is deze woning levensloopbestendig door de aanwezigheid van 2 slaapkamers en badkamer op de begane grond.

INDELING:
Begane grond. Entree, zeer ruime hal, berging met c.v., hal met was-droogruimte, slaapkamer, badkamer met ligbad, douchecabine, hangtoilet en badmeubel, kantoor ( slaapkamer), open keuken met inbouwkeuken, voorzien van 5 pits inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser, ruime woon/zit kamer met massief eiken vloer en houtkachel. Vanuit de woonkamer heeft u zicht over het groen. De garage is binnendoor bereikbaar en heeft een elektrische bedienbare garagedeur met afstandsbediening.

Verdieping: Ruime overloop met vide, toiletruimte met hangtoilet , 1 zeer ruime slaapkamer met vaste kastenwand met schuifdeursysteem, bergruimte, loggia, 2 ruime slaapkamers met zeer ruime inloopkast.

EXTERN:
-Royale schuur die extra hoog is, waardoor er een camper, caravan e.d. gestald kan worden. Tevens is deze schuur voorzien van een zolder. Aangrenzend aan deze schuur een ruime serre. Vanuit deze serre heeft u een mooi uitzicht naar de tuin.
-Extra berging/garage.
-Houten paardenstal (inclusief 380 V aansluiting)met aangrenzend een paddock.

Bijzonderheden:
-Het object is goed onderhouden.
-Zeer royale woning, woonoppervlakte 180m² en inhoud 685m³.
-Gezien het feit dat het object geheel omheind is met een 1,80 m hoge afrastering is het object zeer geschikt voor
hondenliefhebbers en paardenliefhebbers.
-20e penning van toepassing op 1 kadastraal perceel.
-Inpandige garage is voorzien van smeerkelder en krachtstroom.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte180 m²
Bouwperiode1906
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact