Weststrasse 2  49733 HAREN-WESUWE

€ 235.000 Kosten koper

Omschrijving

Weststrasse 2 - Haren/Wesuwe (grensgebied Duitsland/Nederland)

Op een zeer ruime kavel van circa 3.066m² eigen grond, wordt deze grotendeels gemoderniseerde vrijstaande woning met vrijstaande stenen loods en naastgelegen kavel te koop aangeboden. Het betreft een zeer compleet geheel (voor div. doeleinden geschikt) en een ideale kans voor o.a. gezinnen en bijvoorbeeld wonen met zakelijk gebruik. De woning is op circa 5 autominuten gelegen van de Nederlandse grens, omringd door landelijk- en natuur/bosrijk gebied. Het geheel is gebouwd omstreeks 1959 en doorlopend gemoderniseerd. Er is een badkamer en slaapkamer, alsmede een kantoor-/hobbyruimte op de begane grond gesitueerd. De woning is tevens v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming geschiedt middels CV-radiatoren en gedeeltelijk vloerverwarming (gas gestookte CV-ketel, bouwjaar dec. 2021). De bovenverdieping was oorspronkelijk ingericht als dubbele bewoning, er zijn op de 1e verdieping meerdere slaapkamers aanwezig (thans 2 en met een kleine aanpassing 3 prima slaapkamers), een complete badkamer en 2e keuken met apparatuur.

De naastgelegen loods is keurig onderhouden, gebouwd omstreeks 1979, circa 10 x 18 meter en v.v. toiletruimte, krachtstroom en betonvloer. Ideaal voor het stallen van bijvoorbeeld caravans of geschikt voor eigen hobbydoeleinden.
De kavel naast de loods bedraagt circa 1472m² eigen grond en is voor meerdere doeleinden geschikt, zoals het houden van kleinvee, paardjes, alpaca's e.d. Hoogstwaarschijnlijk is het ook mogelijk om een woning te bouwen op de kavel, echter dient men zelf hiervoor onderzoek bij de desbetreffende instantie(s) te doen.

Indeling
Onderverdieping: kelderruimte, droog en v.v. Cv-ketel (totaal groot circa 35²).

Begane grond: Hal/entree, woonkamer met aangrenzend het eetgedeelte, dichte keuken met inbouwkeuken en apparatuur; koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap en oven, werkkamer/hobbykamer, riante slaapkamer (16m²), achterhal, badkamer met doucheruimte, toilet, vaste wastafel en de badkamer is v.v. vloerverwarming. Bijkeuken met aangrenzend de wasruimte (witgoedopstelling) en vaste kastenwand.

1e verdieping: Overloop met dakkapel, dichte keuken v.v. eenvoudige inbouwkeuken en apparatuur (kookplaat is defect), 2 slaapkamers en speelruimte. Met een kleine aanpassing kan er een 3e slaapkamer worden gerealiseerd (opofferen van de speelruimte). Badkamer (eenvoudig) en v.v. douchehoek, wastafel en toilet. zolderberging (casco ruimte). Via vaste stalen trap naar:...

2e verdieping: Zolderberging/ gedeeltelijk toegankelijk

Extra info:
- de woning wordt verwarmd via een gasgestookte CV ketel uit 2021;
- op de begane grond is een split-unit airco geïnstalleerd (om zowel te koelen als verwarmen, 2022);
- slechts enkele kilometers van de grens met Zwartemeer gelegen;
- er zijn rolluiken op de verdieping aanwezig;
- meerdere bijgebouwen aanwezig zoals 2 stalen garageboxen, 2 blokhutten alsmede riante loods!
- riolering via 3 kamer systeem, is in 2017 vernieuwd.
- gelegen aan de provinciale weg, in landelijk en bosrijk gebied.

Vraagprijs € 235.000,-- k.k.

Makelaarskosten voor de koper 3%

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte182 m²
Bouwperiode1959
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact