Wierescher Strasse 26  49733 HAREN

€ 295.000 Kosten koper

Omschrijving

Wierescher Strasse 26 - Haren Wesuwe te Duitsland!

Op een fraaie zeer ruime kavel van circa 2815 m2 eigen grond wordt dit vrijstaand woonhuis met aan- en bijgebouwen te koop aangeboden. Het geheel is gelegen in het rustige Wesuwe, Duitsland, op slechts enkele kilometers van de grensovergang Zwartemeer. Deze woning, oorspronkelijk gebouwd in 1939 is nadien intern en extern verbouwd en goed onderhouden. Het betreft een degelijk gebouwd woonhuis, gelegen op een zeer ruime kavel nabij bos- en natuurgebied. Het perceel heeft vrij uitzicht, ligt bij een natuurgebied. Diverse voorzieningen zijn op korte afstand te bereiken. De woning wordt verwarmd via warmtekracht koppeling met radiatoren.

INDELING:
Onderverdieping: kelderruimte met CV-installatie.

Begane grond: entree/hal, woonkeuken met moderne inbouwkeuken, voorzien van inductie kookplaat, afzuigschouw, vaatwasser, koelkast en oven, ruime woonkamer met plavuizen vloer, ruime bijkeuken, hangtoilet, badkamer met inloopdouche, wastafel en hangtoilet, 2 slaapkamers waarvan 1 ouder slaapkamer;

Verdieping: overloop, inloopkast, 2 slaapkamers, ruime zolder buitenom te bereiken.

Tuin en bijgebouwen. Er is een ruime stenen garage/berging aanwezig met een overdekt terras.
De zonligging is perfect te noemen en er is veel privacy aanwezig. Het perceel heeft vrij uitzicht en is een ideaal object voor het houden van (klein)vee en natuurlijk voor de natuurliefhebbers.

Goed onderhouden vrijstaande woning op zeer ruime kavel met natuurgebied in de directe omgeving.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte127 m²
Bouwperiode1939
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact