Zuiderkeerkring 5 7891 BV KLAZIENAVEEN

€ 150.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters opgelet!
In een autoluw hofje wordt deze tussenwoning met aanbouw en stenen schuur te koop aangeboden. De woning is gelegen in de 'Sterrebuurt', op loopafstand van alle denkbare voorzieningen, scholen en het winkelcentrum. De ligging is goed te noemen; in een autoluw hofje, grenzend aan openbaar groen. Het geheel is o.a. v.v. doorzon woonkamer (L-vormig), aanbouwkeuken met apparatuur, 4 slaapkamers en badkamer v.v. inloopdouche en wastafel. De woning is tevens voorzien van kunststof kozijnen en gedeeltelijk dubbele beglazing.

INDELING:
Begane grond: entree, hal, meterkast, toiletruimte, provisiekeldertje, doorzon woonkamer met eetgedeelte en v.v. laminaatvloer, in de aanbouw is de keuken gerealiseerd v.v. eenvoudige inbouwkeuken met apparatuur (koelkast, 4 pit gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap en oven).

1e verdieping: overloop, wasmachineberging, 3 slaapkamers, eenvoudige badkamer/doucheruimte met inloopdouche en wastafel;

2e verdieping: via vaste trap naar zolderberging/slaapkamertje v.v. dakraam.

Tuin:
Ruim opgezette tuin met prima zonligging en de diepe kavel. De tuin is onderhoudsarm en praktisch aangelegd. De stenen schuur is circa 15m² groot en op korte afstand is voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. Voor het huis is een speelveld gelegen zodat ook de kleintjes op korte afstand een leuke speelplek hebben.

Bijzonderheden:
-centrale verwarming: Vaillant, HR bouwjaar 2006;
-kunststof kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing;
-tuin op het westen, perfecte zonligging; voldoende privacy;
-ligging op loopafstand van alle voorzieningen en het centrum;
-speeltuintje en openbaar groen voor de woning gelegen.

Voorzieningen:
diverse basisscholen en voortgezet onderwijs op loopafstand; het moderne winkelcentrum met uitgebreid winkelbestand op slechts 200 meter gelegen; uitvalswegen richting Emmen/ Duitsland/ Groningen/ Zwolle op korte afstand; voortgezet onderwijs in Klazienaveen aanwezig: natuurreservaat "Het Bargerveen" op korte afstand gelegen.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte94 m²
EnergielabelE
Bouwperiode1962
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact