Zuiderkruis 1 7891 BJ KLAZIENAVEEN

€ 139.500 Kosten koper

Omschrijving

Op een ruime kavel van maar liefst 210m² eigen grond, wordt deze keurig onderhouden hoekwoning te koop aangeboden. De woning is gebouwd omstreeks 1965, doorlopend gemoderniseerd en in 2000 voorzien van aangebouwde bijkeuken/berging. Recentelijk zijn er energiebesparende maatregelen uitgevoerd (2017), te weten; spouwmuurisolatie, er is HR++ beglazing op de 1e verdieping gerealiseerd en er is vloerisolatie en dak/plafond isolatie aangebracht. Het betreft een zeer energiezuinige woning met een definitief energielabel B! Vanwege de ligging zijn bijna alle voorzieningen lopend te bereiken. Het geheel is keurig onderhouden en in-stap-klaar te bewonen!

Indeling
Begane grond: hal/entree, meterkast, toilet (netjes), provisiekelder, halfopen keuken met moderne inbouwkeuken en diverse apparatuur zoals koelkast (2017), kookplaat, afzuigkap en oven, doorzon woonkamer (v.v. laminaat) en bijkeuken met de witgoedopstelling.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, hobbykamer met CV-ketel, badkamer (netjes en v.v. wastafelmeubel, designradiator en douchehoek).

De achtertuin is op het westen gelegen, met prima zonligging en privacy. De tuinen zijn verzorgd aangelegd en ruim opgezet. Er is tevens een stenen berging aanwezig van circa 12m², ideaal voor het stallen van fietsen, speelgoed e.d. en een sfeervolle overkapping met schuifdeuren.

Informatie
- Kavelgrootte 210m², netjes ingericht en sfeervol aangelegd!
- stenen berging en de veranda is afsluitbaar.
- de woning is gedeeltelijk v.v. rolluiken.
- in 2000 is de woning voorzien van ruime aanbouw (geïsoleerd).
- het buitenschilderwerk wordt ieder jaar bijgehouden.
- omstreeks 2006 is de woning voorzien van nieuwe dakbedekking.
- de uitbouw en aanbouw zijn volledig geïsoleerd.
- De riolering is in het verleden vernieuwd (PVC).
- Op loopafstand van centrum, sportvelden en diverse scholen.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte85 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1965
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact