Zuring 117 7891 DT KLAZIENAVEEN

€ 199.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet! We hebben een TOP woning op dito locatie voor u in de aanbieding.

In de gewilde woonwijk "Het Kruidenveld'' wordt deze ruime tussenwoning met 2 veranda's en houten schuurtje te koop aangeboden. De woning is zeer degelijk gebouwd omstreeks 1987, volledig geïsoleerd en gelegen op een prachtige locatie. De woning is o.a. voorzien van ruime tuingerichte woonkamer (circa 27m²), 4 prima slaapkamers en een fraaie houten tuinberging met veranda. De kavel is ruim opgezet en ca. 200m² groot, de diepe achtertuin is gelegen op het zuiden (16m x 6m ) en heeft veel privacy! Verder beschik je over parkeerruimte op eigen terrein en zijn winkels, scholen en (sport)voorzieningen op korte afstand te bereiken.

INDELING:
Begane grond: entree/hal, meterkast en CV-berging, toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje (2019), ruime tuingerichte woonkamer met laminaatvloer en voorzien van openslaande terrasdeur, halfopen keuken met complete inbouwkeuken, diverse inbouwapparatuur en een provisiekast.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan de Master Bedroom is v.v. walk-in-closet, eenvoudige badkamer met ligbad/douche, toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: via vaste trap naar zolderberging v.v. wasmachine aansluiting, prima slaapkamer / hobbyruimte met dakraam en berging achter de knieschotten.

Verwarming geschiedt middels CV-radiatoren (CV-ketel Bosch HR Combi 2008); de slaapkamers zijn voorzien van rolluiken; De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, koelkast, kookplaat, afzuigkap, combi-oven (vaatwasser dient te worden vervangen). De aluminium veranda is circa 18m² groot; Achterin de tuin is een houten schuur met overkapping gerealiseerd (op betonplaat); Zeer gezellige woonwijk waar veelal jonge gezinnen wonen; scholen, winkels en sport op fietsafstand!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte116 m²
Bouwperiode1987
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact