Zuring 67 7891 DT KLAZIENAVEEN

€ 265.000 Kosten koper

Omschrijving

Op zoek naar een vrije ligging en veel leefruimte, lage energiekosten en een betaalbaar plaatje? In de wijk 'het Kruidenveld' in Klazienaveen staat deze prima onderhouden 2 onder 1 kap woning met aangebouwde stenen garage. De woning is intern gedateerd en kan dus geheel naar eigen wensen en eisen worden gemoderniseerd. Het geheel is gelegen op een zeer ruime kavel van maar liefst 400m² eigen grond. Er zijn 4 prima slaapkamers waarvan 3 op de eerste verdieping en 1 op de zolderverdieping.

Indeling
Begane grond: hal/entree met plavuizen vloer, vaste kastenwand, toiletruimte, tuingerichte woonkamer met tuindeur en inbouwhaard, alsmede een complete keuken v.v. inbouwapparatuur. Vanuit het huis heeft u goed contact met zowel de voor als achterzijde van de tuin en een vrije en groene woonbeleving. Gezien de riante raampartijen ook goede lichtinval! Buitenom is de aangebouwde stenen garage te bereiken.

1e verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers met laminaatvloer, badkamer v.v. ligbad/douche, toilet en badmeubel. De eerste verdieping biedt prima leefruimte en is zeer praktisch te gebruiken vanwege de rechte wanden en de logische indeling.

2e verdieping via vaste trap naar de royaal opgezette zolderverdieping met een 4e slaapkamer/werkkamer. Op de overloop zijn tevens de cv ketel alsmede de witgoedaansluitingen gesitueerd. De zolder is geïsoleerd en een volwaardige extra verdieping en is van grote toegevoegde waarde voor de woning!

Tuin: royale tuin met parkeergelegenheid voor het huis. De tuin is netjes aangelegd en aan de voorzijde is er openbare parkeergelegenheid en openbaar groen.

Ruime en goed onderhouden 2 onder 1 kap woning op goede stand en nabij alle voorzieningen van Klazienaveen.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte113 m²
Bouwperiode1987
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact