Mijn favorieten

Taxaties in omgeving Emmen, Klazienaveen, Coevorden

Deskundigheid, ervaring, objectiviteit en een grote nauwkeurigheid zijn de minimale vereisten voor het uitbrengen van een professioneel taxatierapport. Wanneer een woning ‘te koop’ aangeboden wordt, is de vraag wat de juiste verkoopwaarde is, essentieel. Uni Makelaardij kan u daarbij helpen! Voor ons is taxeren meer dan waarderen alleen. Het betekent ook adviseren.
 

De Uni Makelaar/taxateur heeft kwaliteit in huis als het om taxeren gaat. Hij kent de plaatselijke en regionale omstandigheden, is op de hoogte van de markt én de fluctuaties in de markt en heeft oog voor de bouwkundige toestand. Uni Makelaardij heeft de juiste kennis in huis om de juiste objectieve waarde vast te stellen voor het door u concrete aangegeven doel.
 

Er zijn veel zaken waarvoor een taxatierapport nodig kan zijn, bijvoorbeeld door:
 

  • Financiering / Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
  • Verkoop of aankoop (woning)
  • Onroerende-zaak belasting
  • Onteigening
  • Herbouwwaarde voor de verzekering
  • Huurwaarde bij verhuur etc.


Hypotheekverstrekkers vragen tegenwoordig vaak om een NWWI taxatie. Het NWWI (Nederland Woning Waarde Instituut) is het keurmerk voor woningtaxaties dat tot doel heeft de kwaliteit van taxatierapporten te optimaliseren. Voor zowel een NVM taxatie als een NWWI taxatie kunt u bij ons terecht!

Vul onderstaand contact formulier in voor een aanvraag.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring