Over Uni Makelaardij

Ons kleinschalige makelaarskantoor vind je in het levendige, moderne en gezellige dorp Klazienaveen. Met een team van twee NVM-makelaar-taxateurs en één medewerkster in de commerciële binnendienst, onderscheiden wij ons door een persoonlijke benadering en uitgebreid advies op maat.

Heb je vragen over de verkoop van je woning, of ben je op zoek naar je droomhuis in onze prachtige regio? Laat het ons weten. Samen gaan we voor het beste resultaat!

PS: Check ook regelmatig onze pagina’s op Facebook en Twitter, daar kondigen we onder andere nieuwe woningen aan nog voordat ze verschijnen op Funda!

Contact opnemen

“Succesvol kopen en verkopen – dat is onze missie, maar ook onze passie!”

Anneke Kip, medewerkster commerciële binnendienst

Ons Team

Herman van der Veen, 
NVM-makelaar-taxateur

“Als nestor van ons makelaarskantoor heb ik ruim twintig jaar ervaring in de makelaardij. Ik heb veel juridische kennis en ben bouwkundig goed onderlegd, dat komt in dit vak natuurlijk goed van pas. Wat me drijft? Het beste resultaat weten te bereiken voor iedere klant. Daar haal ik alles voor uit de kast. We hechten groot belang aan persoonlijk contact. Het is mooi om te merken dat mensen makkelijk binnenlopen in ons kantoor in Klazienaveen.”

Martin van der Veen, 
NVM-makelaar-taxateur

“Ik begon mijn makelaarscarrière in 2011. Ik doe mijn werk met ontzettend veel plezier en ben van plan dat nog heel lang te doen. De fijne kneepjes van het makelaarswezen leerde ik van mijn vader Herman, een ‘oude rot’ in het vak. Als makelaar ben ik een actieve, klantgerichte ‘relatiespecialist’, die elke woningzoeker koppelt aan de woning van zijn of haar dromen.”

Anneke Kip, 
medewerkster commerciële binnendienst

“Ik werk al zo’n vijftien jaar in de makelaardij en heb dus zowel de pieken als dalen in de branche meegemaakt. Ik ben begonnen als verkoopadviseur van nieuwbouwwoningen, en langzamerhand ben ik steeds meer werk in de binnendienst gaan doen.

Ik ondersteun Herman en Martin bij de diverse werkzaamheden op kantoor en ben voor de meeste klanten het eerste aanspreekpunt. Elk verkoopdossier is anders, dat maakt het werk zo boeiend en leuk!”

CONTACT OPNEMEN

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact