Woning verkopen in de regio Klazienaveen, Emmen, Coevorden

Heb je besloten je woning te verkopen? Dan komen er ongetwijfeld veel vragen in je op. Wat is het huis waard? Wat is een goede verkoopprijs? En wat moet er allemaal worden geregeld en georganiseerd? De verkoop van je huis is een bijzonder traject, dat je niet zomaar even uit handen geeft.

Bij Uni Makelaardij nemen we uitgebreid de tijd voor het beantwoorden van al je vragen en het bespreken van je wensen. Zo ben je verzekerd van deskundig en professioneel advies, dat geheel op jouw situatie is afgestemd.

Verkoop met een goed gevoel

Wij vinden het belangrijk je soepel door het volledige verkooptraject te leiden. Voor het bepalen van een goede verkoopprijs bekijken we de woning van binnen en van buiten en houden we rekening met factoren als de omgeving en de marktsituatie in de wijk en in de regio.

Vervolgens bespreken we de verkoopstrategie die het beste bij jou en je woning past. We zetten ons 100% in voor het beste resultaat, zodat jij je huis met een goed gevoel verkoopt.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact