Overal thuis. Jouw ervaren makelaar in Emmen (en omstreken)

Met een goed gevoel een huis kopen of verkopen in Emmen en omstreken tegen voordelige tarieven? Dan zit je goed bij Uni Makelaardij. Zonder zorgen zorgen wij voor het allerbeste resultaat. Met een ervaren team kopen, verkopen en taxeren we huizen in heel Drenthe.

Met een goed gevoel huis (ver)kopen

Jij kunt 100% rekenen op het allerbeste resultaat en service tegen een voordelig tarief. Eén totaalprijs en géén kosten vooraf. Wij nemen jou alle zorgen uit handen en nemen je stap voor stap mee. Onze duidelijke werkwijze wordt gewaardeerd: onze klanten geven ons gemiddeld een 9.3. En dat maakt ons trots, want daar doen we het voor. Wat kunnen we voor jou doen?

Contact opnemen

Makelaar in Emmen

Onze makelaar Emmen heeft veel ervaring met het verkopen én kopen van koophuizen in Emmen. Wat is voor jou doorslaggevend in je keuze voor een makelaar in Emmen? De echte reden is voor iedereen verschillend. Het gaat tenslotte niet alleen om geld, maar ook om een thuis en alles wat daarbij hoort. De keuze kunnen we niet voor je maken. Wel kunnen wij jou hierbij helpen door te vertellen waar UNI Makelaars voor staat en hoe wij werken. Met een gratis waardebepaling heb je altijd een goed startpunt, want het begint allemaal met een kop koffie en een goed gesprek.

Contact opnemen

Waar ben jij mee geholpen?

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom langs op ons kantoor in Klazienaveen. De koffie staat voor je klaar!

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact