Akkerdistel 42 7891 DV KLAZIENAVEEN

€ 495.000 Kosten koper

Omschrijving

Fantastisch gelegen aan de rand van de woonwijk op vrije hoekkavel met zicht over het groen. Op de kavel van 780m² staat deze prachtige, speels gebouwde, vrijstaande woning met riante inpandige garage en extra kamer/ kantoor op de begane grond. In verkeersluwe straat, gunstig gelegen t.o.v. wandelgebied, uitvalswegen en centrum. Met een paar kleine aanpassingen is deze woning weer helemaal up-to-date!

Indeling
begane grond: royale hal met garderobe, meterkast en toilet. Vanuit hier ook toegang tot de kelder(stahoogte) van 14m² en de (werk)kamer/ kleine slaapkamer. De sfeervolle woonkamer met parketvloer en houtkachel is ruim van opzet en de ramen tot op de grond bieden mooi zicht op de tuin. Ruime woonkeuken met moderne inbouwkeuken (2013) in hoekopstelling. Alle apparatuur, zoals een inductiekookplaat met afzuigkap, combioven, koelkast en vaatwasser zijn aanwezig. Via de extra hal aan de achterzijde kom je in de bijkeuken met keukenblok en witgoedopstelling. Binnendoor is de inpandige garage met roldeur bereikbaar.

1e Verdieping: ook boven is alles ruim van opzet, 3 goeie slaapkamers, waarvan 1 met een balkon. Tevens is er achter de knieschotten veel bergruimte en zijn er meerdere bergkasten aanwezig. In de badkamer vind je een ligbad, 2e toilet, douche en wastafelmeubel.

2e verdieping: via luik naar de royale vliering: De vliering is deels begaanbaar.

Tuin: parkeren op eigen terrein aan de voorkant, aan de achter- en zijkant is de tuin gesitueerd, met meerdere terrassen en diverse bordes is het overal genieten van de rust en het uitzicht. De houten blokhut is handig voor het tuingereedschap en extra spullen.

Informatie:
- Bouwjaar 1986;
- Kavelgrootte 780m² eigen grond;
- Volledig geïsoleerd, energielabel C;
- Cv-ketel, Intergas HR uit 2011;
- Keuken en badkamer voorzien van vloerverwarming;
- Badkamer is gedateerd, doch erg netjes;

Klazienaveen heeft een royaal winkelbestand en voortgezet onderwijs. Het natuurreservaat Bargerveen en toeristische vaarroute liggen dichtbij. Emmen is op circa 10 autominuten afstand en er zijn goede uitvalswegen met o.a. de A 37 richting Groningen/Zwolle.

Wij laten u graag deze verrassende woning zien!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte174 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1986
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact