Ambachtsweg 13 7765 BX WEITEVEEN

€ 395.000 Kosten koper

Omschrijving

Op een prachtige hoekkavel, grenzend aan de ijsbaan en nabij natuurreservaat 'Bargerveen' wordt deze onder architectuur gebouwde vrijstaande BEDRIJFSWONING met inpandig appartement en vele extra's te koop aangeboden.
De woning is gebouwd in 1996, is geheel geïsoleerd, voorzien van o.a. aangebouwde stenen garage, carport, buitenzwembad en sfeervolle overkapping. Alle leefruimtes bevinden zich o.a. op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn tevens 2 slaapkamers en zolderberging aanwezig. Het object heeft in het verleden dienst gedaan als woonhuis in combinatie met een bank/bancair/kantoorfunctie. Let op: Categorie 2 van het bestemmingsplan (gemeente Emmen) is toegestaan op de kavel. Detailhandel is op deze locatie niet toegestaan. Het geheel is gelegen op een ruimte kavel van 1382m² eigen grond.

De woning is gelegen aan de buitenrand van een keurige wijk, echter wordt deze locatie aangemerkt als bedrijventerrein. Een KvK inschrijving is daarom noodzakelijk. Uw eigen hypotheekadviseur kan u informeren naar de (zakelijke) financieringsmogelijkheden. De combinatie luxe wonen en bedrijfsvoering (kantoor/praktijkruimte) past goed binnen de mogelijkheden.

Indeling woonhuis
Begane grond: Hal/entree, meterkast, toiletruimte, riante tuingerichte woonkamer (circa 50m²) met gaskachel en schuifpui naar het terras, via suitedeuren naar de eveneens ruime en complete woonkeuken (circa 30m²) v.v. apparatuur, bijkeuken met witgoedaansluitingen en provisiekast, via tussenhal naar 3 prima slaapkamers en functionele badkamer v.v. ligbad, douchecabine, toilet en badmeubel.

verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers van circa 15 en 24m² en ruime zolderberging/walk-in closet (12m²). Het is mogelijk om van de zolderberging een slaapkamer te realiseren.

Appartement
Woonruimte appartement: hal/entree, slaapkamer, keuken, badkamer/doucheruimte met witgoedaansluitingen. Het is tevens mogelijk het appartement binnendoor (vanuit het woonhuis) te bereiken.

Tuin: de tuinen zijn rondom het woonhuis gelegen, met diverse terrassen, gazon, struiken, buitenzwembad (verwarmd via solar leidingen), sfeervolle overkapping/veranda en zeer veel privacy. 's ochtends wakker worden van de vogeltjes? Het kan hier!

Bijzonderheden
- het betreft een BEDRIJFSWONING, conform bestemmingsplan is categorie 2 toegestaan;
- de woning is volledig geïsoleerd; energielabel B;
- zeer veel leefruimte; 312m² woonoppervlakte en inhoud 1251m³;
- het schilderwerk aan de buitenzijde dient te worden vernieuwd;
- de woning is grotendeels voorzien van rolluiken;
- verwarming geschiedt middels radiatoren, gedeeltelijk via vloerverwarming en gaskachel;
- de garage is in spouw uitgevoerd, circa 42m² groot en v.v. elektrische deur, betonvloer en elektra;
- naast de woning is een riante overkapping/carport gerealiseerd (ook geschikt voor camper of caravan;
- achter de woning is een buitenzwembad van circa 8,00 x 3,00 meter, solar zwembadverwarming;
- de kavelgrootte bedraagt maarliefst 1382m² eigen grond, zeer veel privacy en grenzend aan de ijsbaan;
- natuurreservaat "Bargerveen" met schaapskooi is op loopafstand te bereiken;
- voorzieningen zoals basisschool, supermarkt en sport zijn allemaal aanwezig in Weiteveen;
- Emmen op ca 15 autominuten, Klazienaveen op ca 5 autominuten te bereiken.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte312 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1996
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact