Anker 42 7891 ME KLAZIENAVEEN

€ 225.000 Kosten koper

Omschrijving

Op een leuke locatie met vrije ligging aan de achterzijde, wordt deze goed onderhouden 2 onder 1 kap met aanbouw en stenen garage te koop aangeboden. De woning, gebouwd in 1983 is volledig geïsoleerd (energielabel C) en netjes onderhouden. De kavelgrootte bedraagt 262m² eigen grond. Het schilderwerk intern en extern verkeert in een goede staat.

Indeling
Begane grond: entree in de hal met doorgang naar de toiletruimte, straatgerichte L-vormige woonkamer met veel lichtinval, aansluitend is de open keuken te bereiken met functionele inbouwkeuken en apparatuur; koelkast, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap, er is tevens een vaste kast/provisiekast aanwezig, bijkeuken/berging met witgoedaansluitingen en achteringang. Het fijne terras is een zeer welkome aanvulling op het geheel en is sfeervol opgezet. Vanuit het terras is de vrijstaande stenen garage en overkapping te bereiken! De gehele begane grond is neutraal afgewerkt en voorzien van nette laminaatvloeren.

Eerste verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers van resp. circa 6, 8 en 14 m2 groot zijn. De slaapkamer aan de achterzijde is v.v. een dakkapel. De badkamer is eveneens op de eerste verdieping gesitueerd, is standaard uitgevoerd en v.v. een douchecabine, toilet en een wastafel met badmeubel. De gehele eerste verdieping is neutraal afgewerkt en voorzien van nette laminaatvloeren.

Zolderverdieping: via vlizotrap naar de verrassend ruime en geheel geïsoleerde zolderverdieping. De zolderverdieping is eveneens v.v. een betonvloer en is een fijne aanvulling op het geheel. De cv ketel uit circa 2010 is eveneens op de zolder gesitueerd.

Tuin: De tuinen aan zowel voor- als achterzijde zijn keurig aangelegd en gezien de ligging biedt deze 100% privacy. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, een ruime garage (circa 25m²) met kanteldeur en een prettige woonbeleving! U leest het al, voor elk wat wils.

Bijzonderheden: ideaal object geschikt voor een breed publiek van starters tot (kleine)gezinnen; platte dak van de garage is in het verleden vernieuwd; het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2022 vernieuwd; goed geïsoleerde woning; korte afstand van het zeer complete centrum Klazienaveen gelegen; groene woonomgeving nabij natuurreservaat "Het Bargerveen"; Emmen op ca. 15 autominuten afstand gelegen; goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Duitsland middels de A37.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte89 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1983
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact