Anker 78 7891 MG KLAZIENAVEEN

€ 239.500 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet! Instapklaar kan je deze woning zeker noemen! Aan het Anker in Klazienaveen mogen wij deze gemoderniseerde eengezinswoning met nieuwe aluminium veranda/serre en bijkeuken verkopen. De woning is gelegen op een geliefde locatie met tuin op het zuiden en voorzien van achterom. De zonnige tuingerichte woonkamer en keuken zijn v.v. vloerverwarming en een PVC vloer. De kavelgrootte bedraagt 126m² eigen grond.

Begane grond: entree, hal, berging met de witgoedopstelling en CV-ketel (2012), de nieuwe (2021) keuken in moderne kleurstelling is voorzien van alle apparatuur zoals koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-oven, vanuit de woonkamer is de aangebouwde veranda/serre goed bereikbaar, een prachtige ruimte van 5x3 met schuiframen en elektrisch screen waar het al snel heerlijk zitten is. Vanuit de keuken is de toiletruimte en trapopgang te bereiken.

1e verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers waarvan 1 met dakkapel, complete en moderne badkamer (2012) voorzien van dakkapel, badmeubel, 2e toilet, ruime douchehoek en designradiator. De badkamer is modern, neutraal en strak afgewerkt.

2e verdieping: via vaste trap naar slaapkamer/kantoorruimte/speelruimte met groot dakraam en bergruimte o.a. achter het knieschot.

Informatie:
- 2021: nieuwe keuken geplaatst;
- 2021: schilderwerk buiten en een aantal ramen zijn vernieuwd;
- 2021: vloerverwarming begane grond en nieuwe pvc vloer;
- 2021: nieuwe laminaatvloer verdieping;
- 2021: 8 zonnepanelen met omvormer geplaatst;
- De woning is aan de voor- en achterzijde voorzien van rolluiken;
- 2 split unit airco's geïnstalleerd;
- 2023: de voorgevel en vloer zijn (extra) na-geïsoleerd;
- Definitief energielabel B, nadien zijn vloer en muren geïsoleerd;

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte115 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1982
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact