Balingerbrink 144 7812 SM EMMEN

€ 195.000 Kosten koper

Omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING TE PLANNEN.

Starters en gezinnen opgelet, want dit is je kans!! Deze zeer verzorgde hoekwoning met vele extra's is absoluut een kijkje waard. Eigentijds wonen zonder grote investeringen, wie zoekt dat nu niet!? De woning is grotendeels geïsoleerd, heeft een energielabel C, een nette keuken, moderne badkamer (2022), 3 prima slaapkamers en verkeert in een correcte staat van onderhoud! De praktisch ingedeelde voor + achtertuin (2021) bieden, door meerdere terrassen, genoeg mogelijkheden om de hele dag van de zon te kunnen genieten. De achtertuin heeft een achterom, een stenen berging v.v. elektra en er is genoeg parkeergelegenheid nabij. Kom kijken en sla je slag!

Indeling
Begane grond: Entree/hal met meterkast (moderne groepenkast en glasvezel), straatgerichte woonkamer, half open keuken met nette functionele inbouwkeuken en diverse apparatuur; koelkast, losse vaatwasser, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is er zicht op de nette onderhoudsvriendelijke achtertuin. De begane grond is grotendeels voorzien van nette PVC visgraadvloeren, neutrale wandafwerking en kenmerkt zich door het goede contact met buiten.

Eerste verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers van circa m², moderne badkamer (2022) v.v. douche, badmeubel met wastafel, toilet en designradiator. De eerste verdieping is geheel v.v. isolerende beglazing en alles is correct en zorgvuldig onderhouden. Ook voor deze verdieping geldt dat u hier zonder grote investeringen vlot mee uit de voeten kunt.

Tweede verdieping: via vaste trap naar de ruime en praktische zolder v.v. een dakraam en met de mogelijkheid om een riante 4e slaapkamer te realiseren. Op deze verdieping hangt tevens de Intergas HR combiketel en er is eveneens veel bergruimte aanwezig waardoor deze extra verdieping een fijne aanvulling op het woongenot is!

Tuin: praktisch aangelegd, veel privacy, geheel af te sluiten; perfecte zonligging, meerdere riante terrassen, een achterom en op korte afstand van het wijkwinkelcentrum! Wat wil je nog meer zou je denken en dat ook nog eens betaalbaar.

De Balingerbrink is een rustig en kindvriendelijke brink in de wijk Bargeres op circa 10 fietsminuten van Emmen centrum. In de directe omgeving zijn meerdere basisscholen en het wijkwinkelcentrum met onder andere supermarkt, drogist en cafetaria ligt op loopafstand. De wijk wordt gekenmerkt door veel groen, speelvelden en de opzet met woonerven en heeft een prima busverbinding.

Bijzonderheden
- de woning is grotendeels geïsoleerd (energielabel C); v.v. dak-, muur-, glasisolatie;
- in 2022 is er een waterontharder geïnstalleerd;
- in 2023 is het buiten schilderwerk (grotendeels) vernieuwd;
- de tuinen aan zowel voor- als achterzijde zijn in 2021 vernieuwd;
- houten kozijnen met dubbele beglazing (verdieping is v.v. HR++);
- onderhoudsarme gevelbekleding (Keralit) aan zowel voor- als achterzijde;
- verwarming geschiedt middels CV-radiatoren; CV-ketel (HR combi, bouwjaar 2010);
- 3 slaapkamers, moderne badkamer( 2022), prima woonkamer met keuken;
- winkels, scholen en (sport)voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte95 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1972
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact