Bargerweg 8 7765 AE WEITEVEEN

€ 200.000 Kosten koper

Omschrijving

Wonen in Weiteveen op loopafstand van het prachtige natuur- en wandelgebied "Bargerveen".

En deze leuke tussenwoning heeft nog veel meer te bieden, zoals o.a. een keurige moderne keuken en badkamer, nieuw toilet (2023), 8 zonnepanelen met omvormer (2022), kunststof kozijnen met dubbele beglazing en een gezellige overkapping. Zowel intern als extern is de woning in een goede staat van onderhoud. Het is een instapklare woning, ideaal voor starters. Het bouwjaar van de woning is 1987 en de kavelgrootte bedraagt 124m² eigen grond.

Indeling
Begane grond: Hal/ entree met toiletruimte en trapopgang, sfeervolle straatgerichte woonkamer en half open keuken met inbouwkeuken (2017) voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en oven en grote vaste (provisie)kast. Ideaal is de aangebouwde stenen bijkeuken met witgoedaansluitingen. De Cv-ketel is tevens in de bijkeuken gerealiseerd (2017). De begane grond is netjes onderhouden, prima afgewerkt en mede door de grote raampartijen is er veel lichtinval aanwezig!

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer (2017) in moderne kleurstelling voorzien van douche en wastafel. De verdieping is voorzien van nette laminaatvloeren, mede door de rechte wanden ook zeer praktisch in gebruik.

2e verdieping: Middels houten steektrap naar de zolderberging met dakraam.

Buiten: in de onderhoudsarme tuin is het al vroeg in het voorjaar genieten onder de gezellige houten overkapping, de blokhut biedt ruimte aan de nodige spullen. De voortuin is in 2023 modern en sfeervol aangelegd.

Bijzonderheden
-Het bouwjaar van de woning is 1987.
-De woning is volledig geïsoleerd (B-label tot 11-12-2033).
-Er zijn 8 zonnepanelen aanwezig, in eigendom (circa 3000 KWH), bouwjaar 2022.
-Verwarming en warm water middels een Intergas CV-ketel (2017).
-Er zijn elektrische rolluiken op de verdieping gerealiseerd.
-De blokhut met veranda is in 2019 gerealiseerd en opnieuw geschilderd in 2023.
-De bijkeuken/aanbouw is v.v. nieuwe dakbedekking en dakisolatie (2023).
-De tuinen zijn onderhoudsarm ingericht, voortuin is in 2023 vernieuwd.

Weiteveen grenst aan het Natuurreservaat “Bargerveen” met de grootste schaapskooi van Nederland. De schaapskooi biedt ruimte aan 1.000 schapen en 110 runderen. In het natuurgebied kun je fantastische wandelingen maken en heerlijk genieten van de prachtige Drentse natuur.
Weiteveen is een landelijk gelegen dorp met prima basisvoorzieningen, zoals een basisschool, supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, drogisterij, kapsalon, snackbar, openlucht zwembad, sporthal, natuurijsbaan en voetbalvereniging.

Grotere dorpen als Klazienaveen en Emmen zijn op 5 en 15 autominuten bereikbaar.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte85 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1987
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact