Barnar 110 7826 EX EMMEN

€ 349.500 Kosten koper

Omschrijving

Gezinnen opgelet!
Op een mooie locatie in Barger Oosterveld te Emmen staat deze ruime vrijstaande woning met riante serre en carport. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1978, doorlopend gemoderniseerd en keurig onderhouden. Het geheel is o.a. voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, een riante slaapkamer en badkamer op de begane grond, ruime L-vormige woonkamer en open keuken/serre met functionele inbouwkeuken. Op de verdieping zijn tevens 3 ruime slaapkamers aanwezig en een casco badkamer. Het geheel is gelegen in een keurige woonwijk, nabij winkels, horeca, sportvelden, basisonderwijs, dorpshuis en BSO. Wandelen of fietsen in de natuur? Het prachtige Oosterbos ligt op ongeveer 10 fietsminuten van de woning.

Indeling
Begane grond: hal met garderobe, m.k., hangtoilet, L-vormige woonkamer met laminaatvloer, ruime woonkeuken met serre(ca. 30m²) en nette inbouwkeuken voorzien van afzuigkap, inductiekookplaat, vaatwasser en koel/vries combinatie en oven, bijkeuken met witgoedaansluitingen en Cv-berging, slaapkamer met badkamer en-suite. de begane grond is netjes onderhouden en ruimtelijk ingericht.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand, badkamer (deze ruimte is casco uitgevoerd).

2e verdieping: via vlizotrap naar zolderberging. Het is tevens mogelijk een vaste trap te realiseren zodat er nog één volwaardige kamer kan ontstaan.

Tuin: de tuinen zijn netjes onderhouden en bieden voldoende privacy. Aan de voorzijde is een riante inrit aanwezig en geschikt voor meerdere auto's. Er is tevens een houten schuurtje/tuinberging alsmede een prima carport.

Bijzonderheden
- bouwjaar woonhuis 1978, woonopp. 146 m2, energielabel C, grotendeels geïsoleerd;
- Remeha HR CV-combiketel (bouwjaar 2012 en eigendom) met radiatoren;
- de keuken is v.v. oven, koelkast, vriezer, vaatwasser, inductie-kookplaat en afzuigkap;
- de badkamer op begane grond is v.v. douchehoek en 2 wastafels/badmeubel;
- er is een split-unit-airco aanwezig (woonkamer);
- winkels, dorpsvoorzieningen en sport zijn op korte afstand te bereiken;

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte146 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1975
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact