Barnar 77 7826 ER EMMEN

€ 185.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en kleine gezinnen in Barger Oosterveld opgelet!
In een rustige straat, op zeer korte afstand van de dorpskern staat deze ruime 2 onder 1 kap woning met aanbouw en stenen garage. De woning is onderhoudsarm uitgevoerd met kunststof kozijnen, gedeeltelijk dubbele beglazing en onder andere v.v. ruime woonkamer en dichte woonkeuken In het verleden is de woning tevens vergroot en v.v. slaapkamer met badkamer op de begane grond. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1954, staat op een perceel van 279m² en is netjes onderhouden. Eventueel dient de woning nog naar eigen smaak te worden gemoderniseerd. Het dorpshuis, basisschool en winkels (o.a. supermarkt, slager), horeca en sportvelden zijn op loopafstand te bereiken.

Indeling
Begane grond: entree/hal, witgoedaansluiting, dichte keuken met functioneel keukenblok en CV-ketel, riante en lichte woonkamer met schoorsteenkanaal, provisiekeldertje, tussenhal, badkamer v.v. douchecabine, toilet en wastafel, ruime ouder slaapkamer met dakraam, binnendoor naar de garage van circa 28m².

Verdieping: overloop, vaste kastruimte, 3 slaapkamers waarbij de kleinste slaapkamer ideaal geschikt is als hobby- / werkkamer.

Garage en tuin: de garage is circa 28m² groot v.v. elektra en voor diverse doeleinden geschikt. De tuin is naast en voor de woning gelegen, netjes onderhouden en biedt goede zonligging. Op eigen terrein is sprake van voldoende parkeergelegenheid voor 3 auto's.

Extra info:
- bouwjaar 1954, woonoppervlakte 104m²;
- CV-ketel (Intergas), bouwjaar 2022 en is in eigendom;
- gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en rolluiken;
- de woning is v.v. kunststof kozijnen en ged. dubbele beglazing;
- er zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig en 1 kleine hobbykamer;
- de kavelgrootte bedraagt circa 279m² eigen grond;
- diverse voorzieningen en winkels op loopafstand gelegen;

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte104 m²
EnergielabelF
Bouwperiode1954
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact