Berkenstraat 6 7844 LK VEENOORD

€ 335.000 Kosten koper

Omschrijving

Huizenzoekers in Veenoord/Nieuw-Amsterdam opgelet! Deze vrijstaande woning heeft veel te bieden en is in 2023 grotendeels gemoderniseerd. Zo zijn o.a. de keuken met apparatuur vernieuwd, de badkamer is vernieuwd, de vloeren (klik-PVC en laminaat) zijn vernieuwd en het stucwerk op de begane grond is geheel aangepakt. De woning is tevens voorzien van 20 zonnepanelen en airco's in diverse vertrekken. Het geheel beschikt over een ruime tuingerichte woonkamer, een woonkeuken met prachtige inbouwkeuken en apparatuur, 4 slaapkamers en een moderne badkamer. De ligging, op korte afstand van het zeer complete winkelaanbod, het treinstation en meerder uitvalswegen maakt het tot een zeer aantrekkelijke geheel. De ruime kavel van 516m², de tuin met veel mogelijkheden en een vrije woonbeleving maakt het plaatje compleet! Interesse? Bel ons gerust om een vrijblijvend kijkje te komen nemen.

Indeling
begane grond: hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping, woonkeuken met nieuwe inbouwkeuken en voorzien van diverse apparatuur; koelkast, vaatwasser, vriezer, inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven en quooker, aansluitend is de zeer ruime woonkamer te bereiken met openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer en keuken zijn v.v. nieuwe klik-pvc vloeren, bijkeuken/achterhal met wasmachine- en droger aansluiting en ruime bergkast met cv-ketel, nieuwe toiletruimte, nieuwe badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en aansluiting voor designradiator, kelder. De begane grond is modern ingericht, heeft veel lichtinval en riante leefruimte. De wanden en plafonds zijn (grotendeels) v.v. nieuw stucwerk.

eerste verdieping: overloop v.v. vaste kastenwand, 4 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, eenvoudige toiletruimte, ook geschikt voor realisatie van douche. De verdieping is v.v. nieuwe laminaatvloeren.

2e verdieping (via vlizotrap): bergzolder.

Tuin:
de tuinen zijn rondom de woning gelegen, prima aangelegd en onderhouden. De voortuin is onderhoudsarm ingericht en op de inrit kunnen meerdere auto's worden geparkeerd. Aan de achterzijde is tevens een (eenvoudige) overkapping/veranda aanwezig, alsmede een ruime houten schuur met 2 overkappingen/veranda's. De dakbedekking van zowel de schuur als overkappingen dienen te worden nagekeken ivm lichte lekkage.

Bijzonderheden
- de aanwezige kelder is lek (dit dient eventueel te worden hersteld).
- er is airco (split unit) aanwezig in diverse vertrekken van de woning.
- 20 zonnepanelen en omvormer (2016).
- v.v. muurisolatie, gedeeltelijk vloerisolatie en dubbele beglazing.
- verwarming middels CV-radiatoren (AWB, bouwjaar 2012).
- houten kozijnen met dubbele beglazing.
- de woning is rondom v.v. rolluiken.
- schilderwerk buitenom beneden: 2020.
- keurig aangelegde tuin met aan de woning een overkapping.
- royale blokhut met twee overkappingen.

compleet, vrijstaand en betaalbaar wonen op een leuke stek; ideaal object geschikt voor een breed publiek; gelegen op korte afstand van het zeer complete centrum; Nieuw- Amsterdam/ Veenoord heeft een treinstation; goede uitvalswegen richting Emmen, Klazienaveen, Hoogeveen en Coevorden; goede ontsluiting richting Zwolle, Groningen en Duitsland middels A37/ N34.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte129 m²
EnergielabelE
Bouwperiode1953
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact