Bladderswijk OZ 51 7885 TJ NIEUW-DORDRECHT

€ 495.000 Kosten koper

Omschrijving

Landelijk gelegen op een ruime kavel van 3519m² eigen grond staat deze vrijstaande woning met inpandige garage, vrijstaande geïsoleerde loods met carport, vrijstaande voormalige woning / gastenverblijf, zwemvijver, ruime overkapping, tuinkas van 100m² en een siertuin met speelveld. Deze goed onderhouden bedrijfswoning is gebouwd in 1999, is volledig geïsoleerd en heeft energielabel A. Het object ligt in Oranjedorp in een rustige woonomgeving, waar u wonen en een bedrijf aan huis kunt combineren. Deze woning heeft vrij uitzicht, ligt aan vaarwater in verbinding met de "Veenvaart", dichtbij Emmen en Klazienaveen op korte afstand van de autosnelweg A 37.

Eventueel extra bij te kopen perceel weiland, groot circa 1 hectare op 300 meter afstand van deze woning, naast huisnummer 39. Bestemming is kwekerij, prijs op aanvraag. Dit perceel is ook apart te koop.

INDELING:
Parterre: ruime garageruimte, entree en 2 berg/hobbyruimtes, totaal 93m².

Begane grond: entree/hal, meterkast, hangtoilet met fonteintje, ouderslaapkamer met ingang naar badkamer, voorzien van moderne inloopdouche, hangtoilet en badmeubel, ruime bijkeuken met vaste kast, woonkeuken met inbouwkeuken, voorzien van gaskookplaat, vaatwasser, elektrische oven en afzuigkap, ruime woonkamer met pvc vloer en terrasdeuren.

1e Verdieping: overloop met dakraam, CV-berging, 2 royale slaapkamers, waarvan 1 met vaste kastenwand, badkamer met ligbad, douchehoek, hangtoilet en wastafel;

2e Verdieping: via vlizotrap naar ruime zolderberging;

BIJGEBOUWEN:
-loods (80m²) geïsoleerd en voorzien van een betonvloer, krachtstroom, pomp voor vijver en aansluiting van waterleiding en gasleiding;
-voormalige woonruimte / gastenverblijf (68m²) met overkapping, voorzien van woonkamer, open keuken, badkamer, 2 slaapkamers, CV-berging;
- ruime carport, hoogte 2,80m1;
- kunststof tunnel kas, groot circa 100 m2.

INFO:
-Ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond;
-Zwem/plantenvijver van circa 90 m2 en verschillende terrassen;
-Goed geïsoleerde woning, voorzien van 15 zonnepanelen;
-Waterontharder aanwezig;
-Glasvezelaansluiting is mogelijk;
-Voldoende parkeerruimte op eigen terrein;
-Kunststof dakgoten en windveren.

BESTEMMING:
De bestemming van het object is bedrijfsmatige doeleinden met bedrijfswoning. Het perceel mag tot 70% bebouwd worden. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met ons.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte155 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1999
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact