Broekweg 27 7891 RP KLAZIENAVEEN

€ 569.000 Kosten koper

Omschrijving

Drenthe op zijn best! Deze vrijstaande, oerdegelijke, doorlopend gemoderniseerde en goed onderhouden woning heeft zeer veel te bieden.

Prachtig gelegen op een perceel van 1660m² staat deze zeer riante vrijstaande woning met o.a. een dubbele inpandige garage met zolderberging en een souterrain van maar liefst 151m². De mogelijkheden van deze woning zijn enorm divers; geschikt voor grote gezinnen, wonen met werken aan huis, slapen op de begane grond en de morgelijkheid tot realisatie van een badkamer op de begane grond. De oorspronkelijke woning is traditioneel gebouwd in 1981. In 2015 is de badkamer vernieuwd, in 2018 is de woning gedeeltelijk v.v. kunststof kozijnen met HR++ beglazing en de Cv-ketel is in 2021 vernieuwd. Er zijn tevens energiebesparende maatregelen getroffen; 29 zonnepanelen, in eigendom!
De woning is o.a. voorzien van riante woonkamer met hout gestookte haard, ruime woonkeuken met eenvoudige inbouwkeuken, 1 slaapkamer op de begane grond, vloerverwarming op de begane grond, 3 prima slaapkamers op de verdieping en een complete moderne badkamer. Rondom de woning kunt u genieten van de rust, het vrije gevoel en dit alles toch maar een paar minuten gelegen van het centrum en diverse voorzieningen.

Indeling
Onderverdieping: Souterrain, zeer ruime kelderruimte verdeeld in 3 ruimtes, zowel intern als buitenom te bereiken.

Begane grond: Hal/entree, toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje, garderobe, meterkast, zeer ruime L-vormige woonkamer met schouw en houtkachel, via schuifpui naar het overdekte terras (circa 12m²), aansluitend is de woonkeuken/eetkamer te bereiken met inbouwkeuken (netjes) en diverse apparatuur; koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en oven, bijkeuken/achterhal met witgoedaansluitingen en CV-ketel, slaapkamer, binnendoor naar de dubbele inpandige garage met zolderberging. De garage is in spouw uitgevoerd, ongeveer 35m² groot, v.v. smeerkelder en via vlizotrap is de zolderberging te bereiken.

1e Verdieping: overloop met ruime vide, 3 slaapkamers waarvan de ouder slaapkamer zeer riant is te noemen (27m²) en tevens is v.v. balkon 5m².

2e Verdieping: via luikje naar vliering (gedeeltelijk begaanbaar).

Tuin: De tuin is op het zuiden gelegen, voorzien van gazon, ruime inrit en terras. Op de kavel is tevens een waterbron aanwezig, ideaal voor het beregenen/sproeien van de tuin.

Extra informatie:
- In totaal 4 slaapkamers en 1 badkamer. Mogelijkheid tot realisatie van doucheruimte op begane grond.
- in 2019 zijn er 29 zonnepanelen gerealiseerd, in eigendom aanwezig, ca. 7700 KWH.
- de woning is v.v. dakisolatie, muurisolatie en dubbele beglazing.
- de badkamer is in 2015 vernieuwd en tevens v.v. elektrische vloerverwarming.
- de begane grond is v.v. vloerverwarming en de woonkamer is v.v. houtgestookte haard.
- in 2018 is de woning gedeeltelijk v.v. kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
- in de kelder is een put gesitueerd voor beregening van de tuin.
- gunstig gelegen nabij (sport)voorzieningen, winkels en scholen.

Een bezichtiging geeft u de beste indruk van het geheel. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte178 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1981
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact