Brugstraat 44 7891 AR KLAZIENAVEEN

€ 325.000 Kosten koper

Omschrijving

Brugstraat 44 te Klazienaveen

Aan de geliefde Brugstraat in Klazienaveen staat deze vrijstaande woning met mogelijkheid voor slapen en baden op de begane grond te koop. De woning is gebouwd omstreeks 1937, doorlopend vergroot en netjes onderhouden. De kavelgrootte bedraagt 855m² eigen grond, het geheel biedt veel privacy, en rust! Het centrum van Klazienaveen is op loopafstand net zoals vele andere voorzieningen.

Bijgebouwen en tuin:
De achtertuin is ruim 50 meter diep en leent zich uitstekend om te tuinieren, eigen groente en fruit te verbouwen, diverse terrassen te situeren of te klussen in de aanwezige bijgebouw(en). O.a. een mooie vrijstaande schuur/Man-Cave met zolder van 6x4,85 meter is aanwezig.

Indeling
Kelder: te bereiken middels vaste trap (3,8m2).
Begane grond: entree, hal, meterkast, werk-/hobbykamer, sfeervolle en lichte woonkamer (ca. 29 m2) met twee erkers, open woonkeuken voorzien van complete inbouwkeuken met apparatuur (2004) en kelderkast, achterentree met royale overkapping, toilet, wasruimte, CV-werkkast, tuingerichte kamer/(mogelijkheid tot slaapkamer & badkamer met dubbele deuren naar het zonneterras. De begane grond is netjes afgewerkt en in-stap-klaar te bewonen.

1e verdieping: trapopgang, overloop met vaste kast,- 2 slaapkamers, alle slaapkamers beschikken over bergruimte achter de knieschotten en de grootste slaapkamer kan in tweeën worden gedeeld, complete badkamer in lichte kleurstelling met ruime douchehoek, wastafel en 2e toilet.

2e verdieping: via luik naar bereikbare vliering.

De woning is in 2000/2004 geheel vernieuwd (nieuw pannen dak met isolatie) en is grotendeels geïsoleerd en voorzien van een HR combiketel. Een zeer complete woning op een unieke locatie in Klazienaveen. Klazienaveen beschikt over scholen, sportpark, bos en beschermt natuurgebied en biedt een snelle verbinding door de snelweg A37 naar o.a. de randstad en Duitsland.

Informatie:
- Bouwjaar woning 1937; doorlopend vergroot en na-geïsoleerd;
- Verwarming middels Cv-radiatoren; Intergas 2021 (in eigendom);
- De woning is grotendeels v.v. houten kozijnen en gedeeltelijk kunststof kozijnen met HR++;
- Gedeeltelijk v.v. screens en rolluik;
- Gunstige ligging t.o.v. centrum en uitvalswegen.

Wij laten u graag deze woning zien voor de beste indruk en de mogelijkheden!

Kenmerken

TypeWoonhuis
Hoofdfunctiewoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte115 m²
Bouwperiode1937
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact