Brugstraat appartement 10 7891 KLAZIENAVEEN

€ 395.000 Vrij op naam

Omschrijving

Nieuwbouwproject - KLAVIER - appartement nummer 10. Centrum Klazienaveen

Comfortabel wonen in een penthouse, gelegen op de 3e verdieping, en wat voor 1! Veel licht, veel ruimte. Mooi inpandig balkon gericht op zowel de Brugstraat als het centrum met voldoende privacy. Het appartement heeft vrijwel rondom ramen, geeft een open karakter en heeft misschien wel het mooiste uitzicht.

INDELING: entree/hal, meterkast, hangtoilet met fonteintje, badkamer met inloopdouche en wastafel, 2 slaapkamers, wasmachineberging, woonkamer/keuken met inpandig balkon.

Dit penthouse met een bruto vloeroppervlak van 88 m2 maakt deel uit van een appartementencomplex van 10 appartementen met kantoorruimte op de begane grond. Bij elk appartement is er een eigen parkeerplaats en berging aanwezig. Ligging is op de hoek van de Brugstraat en van Echtenskanaal NZ met vrij uitzicht op het centrum.

Deze appartementen voldoen aan de nieuwste BENG-norm. Dit betekend dat het gebouw uitstekend is geïsoleerd en volledig gasloos is en zal worden voorzien van vloerverwarming met een warmtepomp.

Voor meer informatie kunt u de brochure bij ons opvragen!

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormnieuwbouw
Woonoppervlakte88 m²
Bouwperiode2024
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact