Brugstraat appartement 9 7891 KLAZIENAVEEN

€ 399.000 Vrij op naam

Omschrijving

Nieuwbouwproject - KLAVIER - Appartement nummer 9, centrum Klazienaveen

Altijd gedroomd van een penthouse? En gedacht: wanneer er zo'n appartement vrij komt en het is financieel mogelijk, dan gaan we ervoor? Dit is uw kans! Het appartement op de 3e etage heeft door de hoogte een wijds uitzicht over het
centrum van Klazienaveen en het van Echtenskanaal. Driezijdig voorzien van ramen, waardoor u rondom uitzicht en daglicht heeft. Dit creatieve plan van architect Walda maakt dit speelse karakter in dit appartement wederom heel
bijzonder.

INDELING: entree/hal, meterkast,, badkamer met inloopdouche en wastafel, hangtoilet met fonteintje 2 slaapkamers, wasmachineberging, woonkamer/keuken met inpandig balkon.

Dit penthouse met een bruto vloeroppervlak van 82 m2 maakt deel uit van een appartementencomplex van 10 appartementen met kantoorruimte op de begane grond. Bij elk appartement is er een eigen parkeerplaats en berging aanwezig. Ligging is op de hoek van de Brugstraat en van Echtenskanaal NZ met vrij uitzicht op het centrum.

Deze appartementen voldoen aan de nieuwste BENG-norm. Dit betekend dat het gebouw uitstekend is geïsoleerd en volledig gasloos is en zal worden voorzien van vloerverwarming met een warmtepomp.

Voor meer informatie kunt u de brochure bij ons opvragen!

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormnieuwbouw
Woonoppervlakte82 m²
Bouwperiode2024
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact