Danackers 4 7824 PP EMMEN

€ 215.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en (kleine) gezinnen opgelet!
Omringd door veel groen en nabij het winkelcentrum verkopen wij deze keurig onderhouden, uitgebouwde tussenwoning met aluminium veranda. De woning is gebouwd in 1967, grotendeels gemoderniseerd en het geheel verkeert in een nette staat van onderhoud. De achtertuin is onderhoudsarm met veranda en achterom en ligt gunstig op het zuidoosten. Een heerlijke plek om buiten al vroeg in het jaar van de eerste zonnestralen te genieten. Aan de voorzijde is er een stenen berging v.v. elektra.
Er zijn 3 slaapkamers en een royale badkamer aanwezig, een tuingerichte woonkamer met schuifpui en een functionele keuken met inbouwkeuken.

De wijk "Angelslo" beschikt over een groot overdekt winkelcentrum waar allerlei voorzieningen aanwezig zijn, ook scholen en sportclubs zijn aanwezig. Het centrum van Emmen is binnen 10 minuten per fiets en binnen enkele autominuten bereikbaar.

Indeling
Begane grond: hal/entree, modern toiletruimte (v.v. wandcloset), vernieuwde meterkast, bergruimte met cv-ketel en witgoedopstelling, provisiekelder, open keuken met functionele inbouwkeuken voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven. De woning is aan de achterzijde met circa 3.50 meter uitgebouwd waardoor er een fantastische ruime woonkamer is gecreëerd. De kunststof schuifpui verbindt binnen met buiten. Er ligt een keurige laminaatvloer op de begane grond.

Verdieping: Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers. Van 1 slaapkamer en de voormalige douche is een badkamer gemaakt die dus zeer ruim is met ruimte voor een grote douchehoek, ligbad en wastafel. Op de overloop is er extra bergruimte gecreëerd.

De stenen berging/schuur is buitenom te bereiken en ideaal voor het opbergen van tuingereedschap en fietsen.

Bijzonderheden:
- Goed geïsoleerd geheel: energielabel B!
- In 2017 is de woning aan de achterkant uitgebouwd;
- In 2022 is de woning v.v. kunststof kozijnen met HRH beglazing;
- Verwarming middels Cv-radiatoren, combi HR 2016;
- De achtertuin is netjes met goede zonligging en v.v. aluminium veranda;
- Buitenkraan en elektra is buiten aanwezig.

De basisschool en het gezellige en overdekte winkelcentrum van Angelslo bevinden zich op zo’n vijf minuten fietsen. Hier zijn alle voorzieningen te vinden en voor uitgebreidere voorzieningen ben je met vijftien minuten in het centrum van Emmen. Het openbaar vervoer zoals trein en bus bevindt zich op korte afstand en met de auto ben je binnen een paar minuten op de Rondweg. Vanaf hier is er aansluiting op de N34.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte95 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1967
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact