Danackers 47 7824 PN EMMEN

€ 175.000 Kosten koper

Omschrijving

starters opgelet!
In de woonwijk Angelslo omringt door veel groen en nabij het wijkcentrum, wordt te koop aangeboden deze goed onderhouden geschakelde eengezinswoning met veranda. De woning is gebouwd in 1966, gedeeltelijk gemoderniseerd en het geheel verkeerd in een nette staat van onderhoud. De achtertuin heeft een fijn terras met veranda en ligt gunstig op het westen. Na een lange dag is het heerlijk genieten van de laatste zonnestralen van de dag. Aan de voorzijde is er een stenen berging v.v. elektra.
Er zijn 4 slaapkamers aanwezig, een tuingerichte woonkamer en een functionele keuken met inbouwkeuken en enig apparatuur. Verwarming geschiedt middels CV-radiatoren (HR Combiketel). De kavelgrootte bedraagt 157m² eigen grond.

Dit is de ideale woning voor starters of een jong gezin!

Indeling
Begane grond: hal/entree, toiletruimte, meterkast, bergruimte met witgoedopstelling, provisiekelder, open keuken met functionele inbouwkeuken en apparatuur (koelkast, vriezer, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap). De woonkamer heeft een fijne indeling en veel glas, waardoor u uitkijkt op de achtertuin.

Verdieping: Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers (1 slaapkamer is v.v. CV-ketel en tevens ideaal geschikt als waskamer/kledingkamer). De badkamer is netjes te noemen en v.v. douchehoek en wastafel.

De stenen berging/schuur (circa 13m²) is buitenom te bereiken en ideaal voor het opbergen van tuingereedschap en fietsen.

De wijk Angelslo beschikt over een groot overdekt winkelcentrum waar allerlei voorzieningen aanwezig zijn, ook scholen en sportclubs zijn aanwezig. Het centrum van Emmen is binnen 10 minuten per fiets en binnen enkele autominuten bereikbaar.

Bijzonderheden
- De verdieping is v.v. kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
- Verwarming geschiedt middels Cv-radiatoren (HR Combi, 2005);
- De woning is v.v. dakisolatie en grotendeels dubbele beglazing;
- De achtertuin is netjes ingericht met goede zonligging en v.v. veranda;
- De vrijstaande stenen berging/schuur is circa 13m² groot;
- Lichte ruime woonkamer met schoorsteenkanaal en tuindeur naar terras;

De basisschool en het gezellige en overdekte winkelcentrum van Angelslo bevinden zich op zo’n vijf minuten fietsen. Hier zijn alle voorzieningen te vinden en voor uitgebreidere voorzieningen ben je met vijftien minuten in het centrum van Emmen. Het openbaar vervoer zoals trein en bus bevindt zich op korte afstand en met de auto ben je binnen een paar minuten op de Rondweg. Vanaf hier is er aansluiting op de N34.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte98 m²
EnergielabelE
Bouwperiode1966
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact