De Doeze 81 7891 SR KLAZIENAVEEN

€ 350.000 Kosten koper

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een ruime en goed onderhouden twee-kapper waar je zo in kunt, dan is wellicht nu het moment aangebroken om de verhuisdozen erbij te pakken!

Goed onderhouden 2 onder 1 kap woning met stenen garage, vrijstaande schuur en houten veranda, gelegen in een kindvriendelijke woonwijk op steenworp afstand van veel voorzieningen. Deze jonge woning is traditioneel gebouwd in 1989 en biedt veel leefruimte op de begane grond. De woning is keurig onderhouden, grotendeels gemoderniseerd, perfect geïsoleerd (Energielabel B) en in-stap-klaar te bewonen. In 2022 zijn er 13 zonnepanelen en een split-unit-airco geïnstalleerd. De kavelgrootte bedraagt maar liefst 286m² eigen grond met een fijne zonligging op het zuiden. Gezien de centrale ligging zijn eigenlijk alle voorzieningen vlot met de fiets bereikbaar zoals natuurgebied "Bargerveen", het winkelcentrum, diverse sportverenigingen, meerdere basisscholen en middelbare school. Met andere woorden een TOPWONING!!

Indeling
begane grond: entree/hal, toiletruimte, meterkast, ruime L-woonkamer met veel lichtinval, half open keuken met moderne inbouwkeuken (2016) voorzien van koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron en granieten werkblad, aansluitend is de bijkeuken te bereiken v.v. vaste kastenwand en witgoedaansluitingen, binnendoor naar de stenen garage v.v. elektrische deur. De begane grond is netjes afgewerkt, v.v. keurige PVC vloeren en split-airco.

1e verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers van ca. 8, 10 en 16m², moderne badkamer met inloopdouche, toilet, whirlpool en badmeubel. De badkamer is tevens in 2016 vernieuwd en keurig onderhouden.

2e verdieping: via vaste trap naar overloop, Cv-ketel, slaapkamer ca. 16m² v.v. dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

Tuin: de achtertuin is op het zuiden gelegen en in 2022 opnieuw aangelegd en ingericht. Het geheel is grotendeels onderhoudsarm ingericht, met een perfecte zonligging. Er zijn Douglas schuttingsdelen gerealiseerd en een vrijstaande veranda/overkapping van circa 18m². Er is tevens een stenen tuinschuur aanwezig v.v. elektra en zolderberging. De woning is op een vrije hoek gelegen en de achtertuin is tevens via de zijkant/achterom te bereiken.

INFO:
- Energielabel B, 13 zonnepanelen + omvormer (2021) en split-airco unit aanwezig (in eigendom);
- Degelijk gebouwd en v.v. muur,- vloer- en dakisolatie (dus geen koude rillingen bij het zien van de energienota);
- Centrale verwarming middels een HR combiketel (bouwjaar: 2021, eigendom);
- Keuken en badkamer zijn in 2016 vernieuwd;
- De achtertuin en vrijstaande veranda zijn in 2022 gerealiseerd en ingericht;
- De kavelgrootte bedraagt 286m² eigen grond; op een prima hoekkavel gelegen;
- Het buitenschilderwerk is in 2020 opnieuw gedaan;
- Grotendeels voorzien van rolluiken en een elektrisch zonnescherm aan de achterzijde;
- Modern centrum met uitgebreid winkelgebied op korte afstand;
- Natuurschoon ('Het Bargerveen') op korte afstand.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte122 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1989
Refresh to make it work.

Plan een bezichtiging
voor: De Doeze 81

Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact