De Hemen 23 7894 BE ZWARTEMEER

€ 375.000 Kosten koper

Omschrijving

Prachtig wonen nabij natuurreservaat 'Bargerveen'.

Ruimte! Dat is het woord waar je aan denkt bij deze prachtige woning. Met maar liefst 160m² aan woonoppervlakte heeft deze woning veel te bieden. Ook nog eens mooi gelegen op een ruime hoekkavel van bijna 500m² aan de rand van de woonwijk. Deze 2 onder 1 kap woning is v.v. riante aangebouwde garage, houten tuinberging en eigen oprit. Het geheel is in 2002 gebouwd en onderhoudsarm uitgevoerd doordat de gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas. Daarnaast is er gebruik gemaakt van goede en deugdelijke materialen (fraaie dakpannen, robuuste stenen en speelse erker/balkon).

Indeling
begane grond: Royale hal met toilet, meterkast en trapopgang, woonkamer met erker aan de voorkant waardoor een speelse indeling ontstaat. Vanuit de eetkamer met openslaande tuindeuren naar de open keuken met inbouwkeuken voorzien van koelkast, vaatwasser, combimagnetron, keramische kookplaat en afzuigkap. Binnendoor naar de bijkeuken met witgoedaansluitingen en cv-ketel en de garage. Zowel vanuit de eetkamer, bijkeuken als garage is de tuin bereikbaar. Op de begane grond ligt een keurige massieve houten vloer.

1e Verdieping: de overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met balkon, en de lichte badkamer (2002) met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet. Volledig voorzien van nette laminaatvloer.

2e Verdieping: via vaste trap naar de 2e verdieping, deze grote open ruimte met dakramen is ideaal voor nog een extra (slaap)kamer.

Buiten: prachtige hoekligging met voortuin, oprit geschikt voor zeker 2 auto's, zij- en achtertuin. Het geheel is met zorg aangelegd en onderhouden. Bergruimte vindt u in de schuur van 11m² en de blokhut met overkapping.
De garage is circa 24m² groot, tevens volledig geïsoleerd en v.v. elektra en elektrische garagedeur (geïsoleerd).

Informatie:
- Bouwjaar woning 2002; traditioneel gebouwd;
- Volledig geïsoleerd; dak-, vloer en gevelisolatie alsmede dubbele beglazing;
- Verwarming middels radiatoren, Cv-ketel, Remeha Avanta, bouwjaar 2017;
- Kunststof kozijnen, boeien en goten;
- Voorzien van rolluiken;
- 8 zonnepanelen met omvormer, 2021;
- Split unit airco's op begane grond en verdieping;
- Gelegen nabij voorzieningen van Zwartemeer aan een rustige straat;
- Uitvalswegen nabij gelegen (A37), Klazienaveen op circa 5 autominuten gelegen en Emmen op 15 autominuten;
- Natuurgebied Bargerveen ligt op zeer korte afstand van de woning, dit schitterende natuurgebied leent zich uitstekende voor een wandel en/of fietstocht. Hier kunt u even heerlijk genieten van de rust en ruimte!

Zoekt u een complete, goed geïsoleerde en riante 2-onder-1-kapwoning? Zoek dan niet verder, wij laten u de woning graag zien.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoning
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte159 m²
EnergielabelA
Bouwperiode2002
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact