De Huizen 49 7894 BH ZWARTEMEER

€ 625.000 Kosten koper

Omschrijving

Hoe royaal en compleet wilt u een vrijstaande woning hebben?? Wellicht een woonoppervlakte van 220m² in combinatie met een inhoud van ruim 745m³? Daarnaast ook op zoek naar een huis met een riante (volledig geïsoleerde) garage van maar liefst 67m², een bijkeuken met witgoedaansluitingen, 6 slaapkamers en een fijn perceel van 888m² op zeer korte afstand van natuurreservaat "Bargerveen" en dorpsvoorzieningen?
Kom dan gerust eens een kijkje nemen bij deze zeer goed onderhouden, complete en degelijke vrijstaande woning. Het geheel is in 2007 traditioneel gebouwd, volledig geïsoleerd en compleet en duurzaam uitgevoerd: Energielabel A++, Hybride warmtepomp en kunststof kozijnen met HR beglazing! Het geheel is gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van het zeer complete dorp Zwartemeer. Interesse? Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Indeling
Begane grond: entree in de hal, meterkast, hangtoilet v.v. fontein, slaapkamer/kantoorruimte ca. 12m², doorgang naar de riante straatgerichte woonkamer met sfeervolle tunnelhaard, via suitedeuren naar de complete woonkeuken (2018) v.v. spoeleiland, koelkast, vriezer, 6 pits SMEG gasfornuis met oven (3x), vaatwasser en natuursteen werkblad. De keuken is tevens voorzien van openslaande tuindeuren naar het prachtige terras, doorgang naar de praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen, een vaste kast en een binnendoor naar de zeer riante aangebouwde, en tevens volledig geïsoleerde garage van circa 67m²!
De gehele begane grond kenmerkt zich door de goede lichtinval, de royale ruimtes en de praktische indeling. De begane grond is tevens voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: overloop, 4 ruime slaapkamers van resp. 16, 17, 17 en 18m² waarbij alle slaapkamers zijn v.v. vloerbedekking. De badkamer is prachtig te noemen, zeer compleet en vernieuwd in 2018: v.v. inloopdouche, vrijstaand ligbad, hangtoilet, dubbele wastafel en badmeubel, vanwege het aanwezige raam is er voldoende "licht en lucht" aanwezig.
De eerste verdieping biedt, vanwege de ruime opzet en de rechte wanden (hoogbouw), een zee van ruimte en is ideaal voor o.a. (samengestelde) gezinnen!

Tweede verdieping: Via vaste trap naar overloop, ruime zolderberging en een multifunctionele (slaap)kamer van maar liefst 34m². De zolderverdieping is eveneens v.v. vloerbedekking. In totaal heeft deze woning dan ook 6 riante slaapkamers te bieden waardoor het huis geschikt is voor een breed publiek. Op de zolderverdieping is eveneens de CV- ketel geplaatst (Hybride warmtepomp Remeha, bouwjaar 2024, eigendom) en Mechanische Ventilatie box. Indien gewenst of noodzakelijk valt er op zolder zelfs een 7e (slaap-) kamer te realiseren!

Tuin: het huis is gunstig gelegen op de kavel waardoor er aan de voorzijde voldoende parkeergelegenheid op eigen grond aanwezig is en aan de achterzijde voldoende ruimte om heerlijk te kunnen genieten. In de tuin is een riant zonneterras aanwezig alsmede gazon. Vanwege de praktisch ingedeelde tuin heeft u, als de zon schijnt, vrijwel de gehele dag de zon ergens in uw tuin! Achterin de tuin is tenslotte in 2020 een houten kapschuur met tuinberging gerealiseerd.

Bijzonderheden: de woning is onderhoudsarm uitgevoerd; kunststof kozijnen met HR beglazing, kunststof boei-delen en -goten; er zijn zowel op de begane grond en verdieping rolluiken aanwezig; energielabel A++; degelijke, zeer ruime, complete en energiezuinige woning; jong en royaal wonen; In de tuin is een well (bron) aanwezig; in 2022 is het platte dak van de garage vernieuwd en tevens v.v. isolatie; de tuin is heerlijk omsloten en o.a. v.v. nieuwe schuttingen (2021); fraaie opgezette straat met veel speelgelegenheden op korte afstand; meerdere basisscholen op fietsafstand; natuurreservaat "Bargerveen" op korte afstand gelegen; Klazienaveen op ca. 5 autominuten gelegen; goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle en Duitsland middels o.a. de A37; alleen door een kijkje te nemen krijgt u de enige juiste indruk!

Deze woning wordt tandenborstel klaar opgeleverd --> meubels meenemen en verhuizen maar!

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte220 m²
EnergielabelA ++
Bouwperiode2007
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact