De Kap 157 7891 LS KLAZIENAVEEN

€ 210.000 Kosten koper

Omschrijving

Wat zoekt u in uw nieuwe woning? De leuke locatie, de goede leefruimte, een keurige tuin of juist de fraaie badkamer? Zo even een aantal steekwoorden die voor deze ruime tussenwoning met aanbouw, parkeergelegenheid op eigen terrein én vrijstaande stenen berging van toepassing zijn. Starters en gezinnen opgelet en kom gerust eens kijken bij dit fraaie object! Het betreft een goed onderhouden woning waar u vrijwel direct in kunt trekken, instapklaar zoals we dat noemen. De woning is tevens voorzien van 10 zonnepanelen. Nabij het centrum van Klazienaveen en alle overige voorzieningen gelegen.

Begane grond: Entree/hal met trapopgang, garderobe en voorraadkast, toilet in moderne kleurstelling, gezellige en lichte doorzon woonkamer. Halfopen keuken v.v. inbouwkeuken met koelkast, inductiekookplaat, oven, afzuigkap en natuursteen aanrechtblad. Aansluitend is de aangebouwde bijkeuken met witgoedaansluitingen en plaats voor extra apparatuur te bereiken. Er is tevens een overdekte veranda aanwezig. De begane grond is voorzien van PVC vloeren, biedt goede lichtinval en het goede contact met buiten zorgt voor een ruimtelijk gevoel!

Eerste verdieping: Lichte, ruime overloop, 3 prima slaapkamers van resp. 7, 12 en 13 m² en moderne badkamer (2016) v.v. royale douche, en wastafel met badmeubel. De badkamer is gemoderniseerd waardoor er een eigentijdse en complete sanitaire voorziening is ontstaan. Alle slaapkamers zijn v.v. laminaatvloeren en neutraal en keurig afgewerkt. Vanwege de rechte wanden ook zeer praktisch in gebruik.

Tweede verdieping: Vaste trap naar prima bergzolder met 4e slaapkamer v.v. Velux dakraam en voldoende bergruimte. Tevens is de Intergas HR combiketel (2016) op de zolder geplaatst in een aparte ketelruimte. De zolderkamer is na-geïsoleerd en netjes afgewerkt, een volwaardige extra kamer!

Tuin:
De achtertuin is op het oosten gelegen en in 2022 helemaal nieuw aangelegd. De overdekte veranda is circa 3,5 x 3,0m en biedt al bij de eerste zonnestralen een heerlijke plek om te zitten. Tevens is er een vrijstaande geschakelde stenen berging aanwezig. Aan de voorkant is de tuin volledig bestraat, hiermee is parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen terrein gerealiseerd! Dus nooit zoeken naar een parkeerplaats.

Informatie:
- De woning is voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing;
- De gehele begane grond is voorzien van een PVC vloer;
- In 2021 zijn er 10 zonnepanelen geplaatst, eigendom (circa 3500 KWH);
- De CV-ketel is in 2016 vernieuwd; elektrische installatie is tevens vernieuwd;
- In 2016 zijn de badkamer, het toilet en platte dakbedekking vernieuwd/gemoderniseerd;
- Emmen op 15 autominuten gelegen; goede uitvalswegen richting Duitsland/ Groningen/ Zwolle/ Emmen.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte119 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1968
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact