De Kap 29 7891 LN KLAZIENAVEEN

€ 179.000 Kosten koper

Omschrijving

Starters en gezinnen opgelet en kom gerust eens kijken bij dit fraaie object! Deze tussenwoning is gelegen aan de doorgaande straat grenzend aan een uitgestrekte groenstrook en een fantastische vrije woonbeleving. Het betreft een goed onderhouden woning v.v. vrijstaande stenen berging en overkapping nabij het centrum van Klazienaveen. De woning is gebouwd in 1968 en netjes onderhouden. Er is o.a. een ruime doorzon woonkamer, 3 slaapkamers met de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer op de zolderverdieping. De kavelgrootte bedraagt 169m² eigen grond.

Indeling
Begane grond: entree/hal met trapkast en meterkast, toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje, dichte keuken voorzien van functionele inbouwkeuken met apparatuur; koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, gaskookplaat en afzuigkap, ruime woonkamer met veel lichtinval. Vanuit de keuken is er een tuindeur naar de tuin op het oosten met overdekt terras, stenen berging en achterom.

1e verdieping: lichte, ruime overloop, 3 prima slaapkamers van resp. 7, 12 en 13 m², badkamer voorzien van douchehoek en wastafel. De eerste verdieping is riant opgezet met veel leefruimte.

2e verdieping: via vaste trap naar overloop en CV-berging. Deze ruimte is v.v. CV-ketel (2019) en witgoedaansluitingen. De zolderverdieping biedt de mogelijkheid om eenvoudig een 4e slaapkamer te realiseren! Het dakraam zorgt ervoor dat deze ruimte ook voldoende daglicht en ventilatiemogelijkheden heeft. De zolder is een absoluut fijne aanvulling op het geheel en biedt legio mogelijkheden.

Tuin: De achtertuin is gelegen op het oosten en heeft een heerlijke vrije ligging aan de achterzijde. Achterin de tuin staat een ruime stenen berging met overkapping en de achterom is afgesloten. De achtertuin grenst aan gemeentelijk groen en de woning biedt aan de voorzijde vrij uitzicht over de "Stender".

Ligging: De woning is gelegen aan de doorgaande weg met een fijne vrije ligging. Het centrum van Klazienaveen ligt op korte loopafstand. Het dorp Klazienaveen heeft vele voorzieningen; een gezellig centrum met vele winkels, diverse scholen, overdekt zwembad, bioscoop en uitgebreide sport mogelijkheden. Emmen met onder andere een treinstation, ziekenhuis, "Wildlands Adventure Zoo Emmen" en modern theater ligt op circa 15 autominuten.

Bijzonderheden
- het schilderwerk buiten is in 2020 vernieuwd;
-de CV-ketel is in 2019 vernieuwd (Remeha Avanta HR Combi, in eigendom);
-de woning is voorzien van houten kozijnen en gedeeltelijk dubbele beglazing;
-er zijn 3 ruime slaapkamers en de mogelijkheid voor een 4e op de zolderverdieping;
-parkeren voor de woning of het naastgelegen parkeerterreintje;
-de achterzijde grenst aan uitgestrekt openbaar groen --> veel privacy aanwezig;
-Emmen op 15 autominuten gelegen; goede uitvalswegen richting Duitsland/ Groningen/ Zwolle/ Emmen.
U kunt contact opnemen met ons kantoor om een afspraak te plannen.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte98 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1968
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact