De Lauden 9 7891 RX KLAZIENAVEEN

€ 425.000 Kosten koper

Omschrijving

Degelijk gebouwd woonhuis, grotendeels geïsoleerd en voorzien van vele extra's waaronder een prachtige vrijstaande stenen schuur/garage!

Gezinnen opgelet! Deze vrijstaande woning is gelegen op een ruime hoekkavel en onder andere v.v. aangebouwde garage, vrijstaande stenen schuur (54m²), functionele kelderruimte en maar liefst 5 slaapkamers. De woning is gebouwd in 1977, doorlopend gemoderniseerd en is gelegen in een rustige en gewilde woonbuurt. Het geheel is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. De ligging is goed te noemen; op een vrije hoek gelegen, nabij winkels, scholen en (sport)voorzieningen. De kavelgrootte bedraagt 660m² eigen grond.

Indeling
Onderverdieping: middels vaste trap is de kelder te bereiken. De woning is gedeeltelijk onderkelderd en gesplitst in 2 ruimtes van respectievelijk ca. 11 en 14m². De kelder is functioneel te noemen en geschikt voor bijvoorbeeld kantoorruimte of Man-Cave.

Begane grond: Royale hal/ entree met toegang tot de kelder, toiletruimte met hangtoilet, meterkast, dichte (woon)keuken met inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap en combimagnetron. Aansluitend is de L-vormige woonkamer te bereiken. Het is tevens mogelijk om een doorbraak te realiseren vanuit de keuken naar de woonkamer, zodat er een open geheel ontstaat. Door de aanwezige raampartijen komt er veel licht de woning in en is er van meerdere kanten zicht naar buiten. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met achterom, wasmachine berging v.v. witgoedaansluiting en Cv-berging. tevens is de aangebouwde stenen garage binnendoor te bereiken. De begane grond is netjes afgewerkt en ruimtelijk ingericht.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 is v.v. balkon, nette badkamer met doucheruimte, hangtoilet en badmeubel met wastafel.

2e verdieping: via vaste trap naar overloop, 2 prima slaapkamers/werkkamers;

Garage/schuur
-Er is een aangebouwde geïsoleerde stenen garage aanwezig, circa 19m².
-Vanuit de Vesperweg is de vrijstaande stenen schuur met aangrenzende inrit te bereiken (2004), circa 54m². Dit keurige bijgebouw is geïsoleerd, v.v. betonvloeren, zolderverdieping, elektra, roldeur en urinoir. Deze ruimte is eventueel voor meerdere doeleinden geschikt.
-Aan de achterzijde van de woning is een overkapping aanwezig, circa 12m²

tuin: de tuin is netjes onderhouden, relatief eenvoudig ingericht en hier kan een ieder nog zijn eigen invulling aan geven. Naast en voor de woning ligt een riante groenstrook (in eigendom), met de mogelijkheid om deze bij de huidige tuin te betrekken. Aan zowel de voorzijde (de Lauden) als de zijkant (Vesperweg) zijn inritten gesitueerd.

Informatie:
- Bouwjaar woning 1977; bouwjaar schuur 2004;
- De woning is v.v. dak- en muurisolatie;
- Energielabel C;
- Remeha CV-ketel bouwjaar 2007;
- De woning is grotendeels v.v. kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
- Kunststof goten, onderhoudsarme gevelbekleding;
- De woning is grotendeels v.v. rolluiken;
- winkels, scholen en sportvoorzieningen op loopafstand gelegen!

Een bezichtiging is zeer de moeite waard en geeft de beste indruk van het complete geheel!

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte160 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1982
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact