De Metten 35 7891 PT KLAZIENAVEEN

€ 369.500 Kosten koper

Omschrijving

Zelden komt er een bungalow in Klazienaveen te koop, een uniek object met veel extra's. De woning is vanaf 2021 grotendeels gerenoveerd, gemoderniseerd en voorzien van vloerverwarming. Er zijn 2 prima slaapkamers aanwezig , een ruime straatgerichte woonkamer, ruime open keuken met nieuwe inbouwkeuken en een luxe badkamer etc. etc. De kavelgrootte bedraagt 525m² eigen grond en biedt veel privacy, ruimte en rust. De bungalow is oorspronkelijk in 1967 traditioneel gebouwd met uitzicht op een groenstrook Alle denkbare voorzieningen en het prachtige centrum van Klazienaveen zijn op korte afstand te bereiken.

INDELING
Begane grond: hal/entree met meterkast, toiletruimte (moderne kleurstelling en v.v. wandcloset en fontein), vaste kast, ruime woonkamer met haardpartij en terrasdeur, open keuken met nieuwe inbouwhoekkeuken, voorzien van vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en oven. De keuken is voorzien van een schuifpui met toegang naar het terras. Er zijn 2 volwaardige slaapkamers, de bijkeuken is voorzien van de diverse witgoedaansluitingen. De badkamer (2021) is luxe en modern uitgevoerd en v.v. inloopdouche, wandcloset, dubbele wastafel en badmeubel. Tenslotte is de stookruimte te bereiken en de zeer ruime garage (45 m2). De woning wordt verwarmd middels recent aangebrachte vloerverwarming met pvc vloer.

Tuin:
De tuin is rondom gelegen met veel privacy en goede zonligging. Naast de woning is een ruim opgezette inrit en een zeer ruime garage met kelderruimte van circa 20 m2. De garage is niet geïsoleerd maar biedt een ideale praktische functie.

Bijzonderheden:
- Volledig intern gerenoveerd; nieuw installatiewerk, stuc-werk, elektra etc etc;
- De dakbedekking van de woning is in circa 2021 vernieuwd en is tevens geïsoleerd;
- Er is een vrijstaande houten berging aanwezig;
- Winkels, scholen en (sport)voorzieningen zijn op korte afstand gelegen.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte115 m²
EnergielabelF
Bouwperiode1967
Refresh to make it work.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0591-648766 voor direct contact.

Contact opnemen
Over ons

Uni Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor in het levendige dorp Klazienaveen. Wij bieden deskundig advies en optimale begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen in de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

Partners
Contact